Webshop med klubtøj er åben! Du skal bestille inden 16. april for at få tøj i denne bestillingsrunde med forventet levering i uge 22

En stensikker måde at få mere hep og flere highfives til stævner er ved at bære klubtøj.

Din klubkammerats mor, onkel eller kæreste kan genkende vores rød-sorte look – og vupti så har du også fået et “Kom så KVIK!” med på vejen, selvom I måske ikke har mødt hinanden før. Du får mange vink med på vejen, hvis du træner iført klubtøj.

Både nye og gamle medlemmer kan nu købe klubtøj fra Trimtex. I webshoppen finder du tritøj, sommercykeltøj, løbesinglet og priser.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?
I webshoppen finder du Trimtex’ online værktøj til vurdering af størrelser. De har også lavet en YouTube-video med hjælp til at finde den rette størrelse.

Vi har også denne gang fået en prøvekasse, så du kan prøve tøjet og mærke kvaliteten. Klubtøjet kan prøves hos Susan tirsdag den 11. april fra kl. 20.00-21.00 og torsdag den 13. fra kl. 17.30-18.30 på Gadbjergvej 22, 2770 Kastrup.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du også spørge en klubkammerat, som købte i vinters, og måske prøve deres klubtøj.

Hvordan bestiller jeg? 
Al bestilling foregår på Trimtex’ webshop.

Det er vigtigt at bestille inden tidsfristen. Bestiller du for sent, kommer din ordre ikke med i produktion.
 
Webshoppen lukker 16/04/2023  med forventet levering i uge 22.
 
Klik ”login” hvis du allerede har en konto eller ”New account” hvis det er første gang du bestiller.
 
Vores teamkode er: KvikTriTeam2022

Du modtager en ordrebekræftelse, når din ordre har er gennemført.

Problemer og brug for hjælp? Se filmen ‘Userguide for Trimtex online webshop’ eller skriv til support@trimtex.dk eller eller ring til telefon 89 87 09 00.
 
Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox. Brugere af Internet Explorer vil kunne opleve problemer.

Hvordan får jeg tøjet?
Du får tøjet sendt hjem til dig – og du skal derfor også betale levering. Hvis du vil spare lidt dér, så gå sammen med en klubkammerat og bestil sammen.