Vil du tage godt imod internationale triatleter i lufthavnen?

Triatleter fra hele verden kommer i disse dage til Danmark for at deltage i Fynske Bank Multisport World Championships Festivalen på Fyn fra 5.-14- juli. Og rigtig mange af dem lander i lufthavnen i Kastrup, inden de sætter kursen mod Fyn.

Derfor beder Dansk Triatlon Forbund om hjælp – og da vi jo er nærmeste nabo, så kan det være, at du er en af dem, der står i lufthavnen og tager imod?

Konkret er der to opgaver, der skal løses
1) Modtagelse af ITU family medlemmer, som skal hjælpe med afviklingen
af eventen. De er Dansk Triatlon Forbunds gæster, og de skal have udleveret billetter og have hjælp til at finde den rigtige forbindelse videre.

2) Modtagelse af atleter og medrejsende familier og hjælpere. De skal selv sørge for billetter, men kan naturligvis bruge hjælp til at finde den rigtige vej.

Hvis du er serviceminded og har lyst til at kommunikere med gæster fra hele verden, så tag gerne en tjans med at stå i ankomsthallen i lufthavnen og give gæsterne en god start i Danmark og hjælpe dem på vej. Du får forhåbentligt en sjov oplevelse, og klubben tjener en beskeden timeløn på din indsats.

Vagterne begynder allerede nu – og hvis du er frisk, så hører du direkte fra Dansk Triatlon Forbund med mere info om opgaven.

» Se oversigt over vagter og skriv dig på i de gule felter, hvis du giver en hånd med. Husk både at skrive dit navn, klubnavnet KVIK TRI TEAM og dit telefonnummer