Vi svømmer igen – lagunen er åben

Vi skal igang med svømningen igen – og heldigvis er lagunen åben, nu når svømmehallen fortsat ikke er det.

Fra 8. juni og hver mandag hen over sommeren står Sofie klar som træner, mens vi torsdag og lørdag svømmer uden træner – her kan du fokusere på at få distance i armene eller øve de teknik-øvelser, du fik om mandagen.

Udover at det sjovere at træne sammen, så er det også mere sikkert i åbent vand – og der plejer at være en særlig stemning på p-pladsen ved Jollerampen hele sæsonen, så bak op om vores fælles svømme-træningstidspunkter, som er:

  • mandage kl. 17:30
  • torsdage kl. 17:30
  • lørdage kl. 8:00

Vær omklædt og klar til tidspunktet – og husk en farverig badehætte, der ikke blot varmer, men også gør dig mere synlig.

Tidspunkt og sted finder du i vores kalender

En masse KVIK TRI’ere var med, da vi åbnede lagunen officielt mandag den 25. maj med rød snor og god kage: Se billeder her

Laguneåbning 2020

Træning og corona
Nu hvor vi begynder svømning igen, så er vi tilbage i fulde omdrejninger med al vores fællestræning indenfor svømning, cykling og løb.
Vores trænere er naturligvis opmærksomme på de til enhver tid gældende anbefalinger fra myndigheder i forhold til, hvordan vi må og bør træne for at undgå smitte med corona-virus. Det betyder bl.a., at vi kan blive delt op i mindre grupper. Følg trænerens anvisninger, og husk, at du selv også har et ansvar for at være orienteret i myndighedernes retningslinjer og følge dem – også når du er til træning. Er du den mindste smule sløj, så spring træningen over.