Vi har brug for hjælp. Giver du en hånd med?

Hvis du planlægger at deltage i mindst et stævne i år, så tænk over, om du ikke også bør stille op som hjælper til mindst et stævne. Sagen er nemlig, at uden hjælpere findes der ingen stævner. Det gælder både de interne og eksterne.

KVIK TRI TEAM arrangerer i løbet af sæsonen flere stævner, hvor vi har brug for hjælp – først og fremmest Forårsduatlon, som er årets første og samtidig vores største stævne, idet vi har eksterne deltagere.

Forårsduatlon lørdag den 18. april
For at sikre en god oplevelse for alle deltagerne til vores duatlon, har vi brug for hjælp til alt fra kagebagning, nummerudlevering, opsætning og nedtagning af skiftezone og vejvisning. Hvis du ikke deltager lørdag den 18.april, så overvej om du kan hjælpe!

Som hjælper får du mulighed for at se stævnet på nærmeste hold og kan heppe og give andre en superoplevelse – alt det, du selv ønsker, når du deltager i stævner.

Og man behøver altså hverken at have en hjemmeværnsuddannelse eller at have deltaget i Den Store Bagedyst for at kunne bidrage…

Skriv til formand@kvik-tri.dk for at melde dig under fanerne – og sæt gerne din familie og venner i sving også.

Vil du hjælpe til eksterne stævner?
Vi har mulighed for at tjene lidt penge til klubkassen, hvis vi stiller med hjælpere (fortrinsvis vejvisere) til et eller flere af følgende stævner:

  • IFORM Kvindetri i Gentofte søndag den 31. maj
  • Øresund Sprinten fredag den 12. juni
  • Øresund Triathlon søndag den 14. juni
  • Bellevue Triathlon søndag den 9. august

Har du tid og mulighed for at hjælpe her og dermed bidrage til klubbens økonomi, så send en mail til kontakt@kvik-tri.dk og skriv, hvilket stævne du kan hjælpe med.

KVIK kage