Vi genoptager torsdagsløb på Fortet

Så er det igen tid til at få sved på panden i et terræn, der byder på bakker, sand og trapper.

Fra på torsdag den 17. november tilbyder vi løbetræning hver torsdag fra kl. 17.30 med mødested ved Strandtutten på Amager Strandvej (se kalenderen for kort).

Torsdagstræningen adskiller sig fra tirsdagsløb ved at udnytte det ujævne terræn, så der fokuseres på løbeteknik og funktionel styrketræning. Træningen vil typisk bestå af opvarmning, koordinations- og spændstighedsøvelser samt løb i bakker eller sand.

Det er nødvendigt at have pandelampe på, da belysningen på fortet er sparsom, og terrænet er ujævnt. Det vil også være praktisk at have reflekser på sit løbetøj, så vi kan se hinanden.

Man skal tilmelde sig torsdagstræningen via kalenderen på hjemmesiden – hvis der på dagen er tre eller færre tilmeldte kl. 13, kan løbetrænerne aflyse træningen. Så husk nu tilmelding i god tid!

Løbetrænerteamet glæder sig til at se en masse KVIK’ere til torsdagstræning henover vinteren – husk også vores løbetræning om tirsdagen, hvor vi løber intervaller. Der er plads til mange flere. Få som altid overblikket over al vores træning i kalenderen.

HUSK også klubaften den 29. november – vi byder på foredrag, åben briks og godt selskab! Læs mere og tilmeld dig her