Vær med til Klubmesterskabet 2020

Ganløse Triatlon danner rammen om vores klubmesterskab 2020 søndag den 6. september.

Klubmesterskabet køres på sprintdistancen  750 m svømning – 20 km cykling – 5 km løb.

KVIK TRI TEAM har fået mulighed for at få sit eget heat, hvis vi laver en fælles tilmelding. Vi skal være minimum 8 for at få vores eget heat.

  • Svømningen foregår i Ganløses opvarmede svømmebad (27ºC)
  • Cykelruten går igennem den flotte og kuperede natur omkring Ganløse på mindre veje. Cykelrundstrækning kendes også under navnet Ganløse-Ringen og er på 9,6 km.
  • Løberuten er en lukket ud/hjem rute på Kirkestien mellem Ganløse og Slagslunde afsluttende med den kraftig stigning, der kan få pulsen helt op.

» Vil du være med i klubmesterskabet og konkurrere head-to-head med klubkammerater i en drabelig dyst og få en dejlig dag i godt selskab, så læs mere om stævnet og hvordan du tilmelder dig

Vær obs på, at deltagerprisen er kr. 383,00, og der er sidste tilmelding 30.  juli.

Licens?

Der har jo desværre ikke været mange stævner denne sæson – og til Ganløse Triatlon har du ikke brug for licens. Men skal du køre Kronborg samme dag eller et andet stævne, så husk at du skal have en gyldig licens. Det tager nogle dage at få ekspederet licensen, da vi samler til bunke, så kontakt vores licensfolk i god tid.

» Læs mere om, hvordan du får en licens eller får fornyet den gamle

Generalforsamling 2020

Sæt i øvrigt kryds i kalenderen tirsdag den 18. august, hvor der er generalforsamling. Generaforsamlingen skulle have været afholdt i foråret, men blev udskudt pga. corona-virus.