Vær med til generalforsamling på torsdag

Torsdag den 21. marts er det tid for årets generalforsamling.

Først afholdes hele svømmeklubbens generalforsamling, dernæst går vi ud i tri-afdelingen og holder vores generalforsamling – ligesom vi plejer.

Vi håber, at medlemmerne i KVIK TRI TEAM møder talstærkt op – vi begynder kl. 18:30, og det hele foregår i Klubhuset i Kastrup Svømmehal.

HVAD ER PÅ DAGSORDENEN?
På generalforsamlingen er der som sædvanligt beretninger, regnskab, budget og kontingent på dagsordenen. Specifikt for Tri-afdelingen aflægger KVIK TRI TEAMs bestyrrelse beretning på møde i direkte forlængelse af generalforsamlingen, hvor vi også skal vælge vores egen bestyrelse.

Vi har brug for, at gode kræfter er klar til at træde til – vi har både ledige pladser i bestyrelsen og mangler suppleanter. Så mød op – og overvej om det er din tur til at tage en tørn for fællesskabet.

Status pt er:

  • Daniel Bojsen, formand, modtager genvalg
  • Stine Andersen, kasserer, ikke på valg
  • Susan Reimer, modtager genvalg
  • Trine Rivold, modtager ikke genvalg
  • Charlotte Hvid Olavsgaard, modtager genvalg
  • Carsten Selman, suppleant, modtager genvalg

Generalforsamlingen er også dér, hvor de gode idéer for året kan bringes på bordet. Bestyrelsen ønsker at lave flere sociale aktiviteter, men har brug for hænder til den praktiske planlægning af klubaftener, pokalfest, brunch ifm. Ironman og nytårsløb – så overvej gerne, om du kan give en hånd med eller har en god idé til et socialt arrangement i løbet af året.

Bestyrelsen står for lidt snacks.

» Du kan tilmelde dig her