Vær med som hjælper i målområdet til Royal Run og tjen penge til klubkassen

Vi har fået en sjov og god mulighed for at tjene penge til vores klubkasse ved at være hjælpere til Royal Run, der finder sted 2. pinsedag (mandag den 20. maj).

Vores fælles opgave i målområdet bliver at uddele medaljer og sikre, at folk ikke klumper sig sammen lige efter målstregen.

Vi har brug for hjælpere fra kl. 09:00 – 14:00 og fra kl. 14:00 – 19:00.

Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i begge tidsrum.

Du må meget gerne invitere dine børn, ægtefælle eller andre med, da vi tjener penge til klubkassen per hjælper. Vi er en del af en større gruppe på 60 personer fra KVIK, og vi håber at have mindst 10 personer fra KVIK TRI TEAM med på holdet. Pengene, som tri-afdelingen tjener, går direkte i vores klubkasse og vil blive brugt til at styrke vores fællesskab og aktiviteter. 

Vi håber, at mange har lyst til at hjælpe – vi ser frem til en hyggelig dag i selskab med en masse gode klubkammerater, hvor vi sammen er med til at give deltagerne ved Royal Run en god oplevelse!

Praktisk
Mød op iført praktiske sko og med regntøj, da vejret kan være omskifteligt. Resten af det nødvendige udstyr vil blive udleveret til dig, og der vil også være forplejning til rådighed.

Tilmeld dig (og dem, du lokker med) ved at skrive til Daniel på bojsendaniel@gmail.com. Skriv i mailen navnene på de hjælpere, du vil tilmelde og i hvilket tidsrum du/I vil hjælpe.

Herefter vil I modtage mails fra KVIKs arrangementsafdeling med yderligere information.