Update fra sponsor- og tøjudvalget

Desværre måtte vi aflyse våddragtseventet hos Endurance Sport lørdag den 15. marts. Som erstatning kan alle medlemmer af KVIK TRI TEAM få særlig rabat på våddragter resten af marts.

» Se det særlige martstilbud her – og læs om de fordele, du generelt får ved KVIK TRI TEAMs sponsorer (kræver login)

Samarbejdet med Endurance Sport kræver, at vi som forening og medlemmer bakker op om butikken og handler der – også hvis det en gang imellem koster 50 kroner mere end i internetbutikkerne. Hvorfor? Bakker vi ikke op om vores samarbejdspartner, så bakker de heller ikke op om os med for eksempel præmier til vores stævner, viden og oplæg på klubaftener og ikke mindst rabatter. Derfor er det utroligt vigtigt for et godt samarbejde, at vi handler i butikken – det giver fælles fordele for alle i KVIK TRI TEAM. Derudover får du en service i butikken, som du ikke kan få på internettet.

Status på trænings- og racetøj
Det røde træningstøj var taget ud af Fusions program, men efter er nu tilbage og forventes på lager snart. Vores logo og klubnavn vil blive trykt på træningstøjet.

Derimod har der desværre været problemer med trykket på vores racetøj (dragt og top). Løsningen bliver, at vi fremadrettet får indfarvet klubnavn og logo på racedragten og -toppen i stedet for et tryk. Fusion arbejder pt. med et udkast til vores indfarvning, og løsningen forventes klar, så alle kan nå at få tøjet, inden sæsonen for alvor går i gang.

Alle, som allerede har købt racetøj med tryk og oplever, at trykket krakelerer, må henvende sig i Endurance Sport, hvor der sammen med Jonas findes en løsning.

» Læs mere om vores klubdragt

/Brian Sigsgaard