Travl uge i KVIK TRI TEAM

Det gælder om at holde tungen lige i munden og have styr på egen og klubbens kalender, hvis man vil følge med den næste uges tid i KVIK TRI TEAM. Her får du overblikket:

Svømning
Har du ikke fået svømmet din 1000 meter test, så få det gjort i denne uge. For svømmerne på tirsdag/torsdags-holdet er det en god ide at få det gjort i dag tirsdag den 25. februar – på torsdag skal du måske fejre, at du er blevet valgt ind i bestyrelsen!

Løb
Torsdagsløbetræningen begynder allerede kl. 16:30 på torsdag den 27. februar, så du kan nå både at løbe og komme med til generalforsamlingen.

Spinning
Som sædvanligt både tirsdag og lørdag – og i denne uge med cykeltest. Der er stadige ledige cykler.

Generalforsamling
Torsdag den 27. februar er det tid til den årlige generalforsamling. Der skal findes fire nye bestyrelsesmedlemmer, men det er også her, vi tager en åben dialog om, hvad der er godt og skidt i klubben. Foreninger bygger på medlemmernes engagement, så kom og vær med!

Foredrag om puls og kost
Tirsdag den 4. marts har du mulighed for at blive klogere på pulsure og pulszoner, når Jonas fra Endurance Sport fra 17:30 til 18:45 fortæller om netop dette.
Fra kl. 19 til 20:30 samme aften er der kostforedrag med Natasja Tingstedt. Få styr på, hvordan du spiser optimalt.

Cykling
Søndag den 2. marts er det sidste søndagstur med start kl. 9 fra Regama Running.
Fra onsdag den 5. marts går sommerprogrammet nemlig i gang på landevejene.
Det betyder onsdags- og fredagstræning kl. 17:30 fra rundkørslen Nøragersmindevej/Kongelundsvej og søndagstræning kl. 8:30 fra Sundby Kirke på Amagerbrogade.
Vi kører på to forskellige hold, så alle får mest muligt ud af træningen, men mødes samme tid og samme sted, så du får hilst på dine klubkammerater. Tjek kalenderen og meld dig til.

Med sådan et program kan vi næsten ikke undgås snart at ses. Vel?!