Travl stævneweekend gav både DM-sølv og debut til KVIK TRI TEAMs atleter

Igen i år var der medalje til Søren Andersen ved DM i duatlon, der blev afholdt i Løvel ved Viborg søndag den 11. maj. Sidste år vandt han guld, i år tog Søren en sølvmedalje med hjem til Amager i Agegroup 40-44 år med en tid på 1:56:35 for de 10 km løb, 40 km cykling og 5 km løb. Stort tillykke til ham.

Men også mange andre fra klubben har været i aktion i weekenden. På Mallorca, hvor klubben har haft træningslejr den forløbne uge, gennemførte Mette Sørensen, Brian Sigsgaard, Thomas Borch, Søren Bruun og Jesper Munk Larsen IRONMAN 70.3 Mallorca lørdag. Det var Mettes debut på distancen – og hun gennemførte i den flotte tid 5:50. Tillykke både til hende og de andre, der gennemførte løbet på en varm dag.

Mindre varmt har det været i dag, hvor KVIK TRI TEAM var repræsenteret både ved Islev Tri og Herlev Olympic Triathlon både af erfarne og debutanter – ingen nævnt, ingen glemt.

Husk at få skrevet KVIK TRI TEAM på som klubnavn, når du tilmelder dig stævner og løb. Dermed får du selv og dine klubkammerater mulighed for at samle points til klubmesterskabet. Og vi får vist klubben frem!

Hvis du mener, at du skal have points i kampen om klubmesterskabet, skal du selv sørge for at sende resultatlink til Patrick. Læs hvordan på linket nedenfor.

» Læs reglerne for klubmesterskabet her

» Stillingen i klubmesterskabet opdateres løbende og kan ses her 

I øvrigt hører vi gerne om dine oplevelser fra de stævner, du deltager i. Skriv din ræs-historie på Facebook eller send den til kontakt@kvik-tri.dk.