Træningslejr på Mallorca til maj – vil du med?

Så har gode kræfter igen lagt sig i selen for at arrangere en fælles træningslejr til Mallorca for medlemmer af KVIK TRI TEAM og deres koner, kærester, mænd og øvrige partnere.

Det er efterhånden tradition, at KVIK TRI TEAM drager talstærkt til Mallorca, og turen er både for nye og erfarne. Der er fokus på cykling, og Mallorca byder med sine bjerge på udfordringer for alle. Nybegyndere kan godt være med. Vi bor også tæt på vand, så man kan også sagtens løbe og cykle.

Turen falder tidsmæssigt sammen med Ironman 70.3, som i 2017 ligger den 13. maj.

Udgangspunktet er, at vi bor i byen  Alcudia på det hotel, klubben har benyttet de senere år.

I første omgang er der forhåndsreserveret 30 pladser med afrejse tidligt torsdag morgen den 11. maj og hjemrejse igen lørdag den 20. maj med ankomst omkring kl. 16 i Københavns Lufthavn.

Vi flyver med SAS, hvilket betyder, at cykler kan medbringes gratis.

Prisen for denne tur vil være ca. 4.500 kr. per person (afventer stadig endelig pris for transfer) ved 2 personer i dobbeltværelse. Det vil være mulighed for enkeltværelse mod betaling af tillæg.

Der vil blive tale om først til mølle princippet, og tilmeldingen vil først være godkendt, når der er overført et depositum på 1.000 kr. per person til konto 4085 4085641662. Skriv venligst dit navn i tekstfeltet på overførslen. Det resterende beløb vil skulle overføres ved udgangen af januar 2017.

Sidste frist for tilmelding er 13. november 2017.  Er der ikke nok tilmeldinger, så bliver turen ikke til noget.

Der er i første omgang ikke reserveret nogen kort tur, da prisen for denne med SAS blev dyrere end den lange tur. Gennem Norwegianvil det være muligt at gøre turen for ca. 3.900 kr. som priserne er i dag (inkl. hotel og anslået transfer). Hertil kommer dog, at der skal betales for at få cyklerne med ved siden af. Skulle du alligevel ønske at komme af sted på en kort tur, så send en mail til sandra@why.dk senest mandag den 31. oktober 2016, for så vil dette blive undersøgt, såfremt der er tilstrækkelig interesse.

OBS! Turen arrangeres af privatpersoner, og klubben har derfor intet ansvar – ej heller økonomisk – i forbindelse med turen.

Har du spørgsmål til turen, så spørg gerne på vores Facebook-side – der er masser af medlemmer, der har været med tidligere år, som gerne svarer på spørgsmål-