Træning, tider og tips til kalenderen

Forhåbentligt er alle kommet godt ind i det nye år, hvor vi er begyndt fase 2 for klubbens fællestræning.

Her kan du se, hvad der er i fokus i klubbens træninger frem til udgangen af februar. Vær også opmærksom på, at vi ændrer tidspunktet for fredags-spinning, og at du fremover skal tilmelde dig løbetræningen både tirsdag og torsdag:

  • Svøm: Fokus er på teknik og sprinter/korte intervaller, hvor der er høj god kvalitet. Den totale distance bygges stille og roligt op. Kort sagt: stadig være fokus på teknik, men distance og interval vil være mere synligt i programmet
  • Cykel: Distancen bygges på om søndagen med meget moderate og overkommelige intervaller. Ved indendørs cykling køres der højintensitet på fuldskrald i en time.Der er to hold om søndagen – et, som kører kortere på Amager, og et der kører længere og typisk vestpå.

    Spinning kører fortsat tirsdag morgen fra kl. 6:20-7:20, men fredagsspin flytter et kvarter, så vi fremover spinner fredage kl. 17:15-18:15

  • Løb: Tirsdagsintervallerne byder på alt fra 100 til 500 meters intervaller med rigtig god pause. Der vil være fokus på en god høj topfart. Det vil ligeledes være fokus på teknik, der er relateret til løb. Torsdagstræning på fortet handler ikke om intervaller, men har fokus på styrke.Der er tilmelding til både tirsdags- og torsdagsløb, så husk at tilmelde dig – ved få tilmeldinger kan vi vælge af aflyse træningen.

Sæt kryds i kalenderen!

  • 31. januar: Klubaften med Martin Kreutzer om ”lovlig doping” – læs mere og tilmeld dig her
  • 7. Marts: Klubbaften med temaet ‘Røverhistorier fra KVIK TRI TEAM’s første år’ – tilmelding kommer.
  • 22. april: Forårsduatlon – tilmelding kommer
  • 30. april: 21 omgange på Tonseren (eller til du ikke gider mere) – tilmelding kommer