Træning over jul og nytår

Vores flittige trænerteam holder velfortjent jule- og nytårsferie. Det betyder, at det meste fællestræning er aflyst fra den 23. december og frem til og med 3. januar. Men kalenderen er ikke helt tom – få overblikket her og som altid i kalenderen på hjemmesiden, hvor du også tilmelder dig.

 • Svømning
  Svømmehallerne er lukkede fra og med 23. december til og med 3. januar 2016. Derfor er al svømning aflyst i perioden. Sidste svømmetræning i 2015 er således tirsdag den 22. december.
 • Løb
  Løb intervaller med Mette tirsdag den 22. december kl. 17:30 – og husk også at tilmelde dig selv, venner og familie til vores hyggelige nytårsløb den 31. december. Al anden løbetræning er aflyst fra nu og frem til 4. januar.
 • Indendørs cykling
  Der er indendørs cykling lørdag den 20. december, onsdag den 23. december og igen onsdag den 30. december. Fra og med onsdag den 6. januar kører vi igen både onsdage og lørdage.
  Onsdag den 23. december er det René Halle, der debuterer som instruktør i KVIK TRI TEAM-regi. Han er en erfaren instruktør og vil fremover stå for træningen hver anden onsdag – tag godt i imod ham!
  Husk, at lørdagscykling begynder kl. 12:45!
 • Udendørs cykling
  Søndagscyklingen med start fra Sundby Kirke kl 8:30 bliver ikke påvirket af julen og nytåret – vi kører den 20. december, den 27. december og den 3. januar.
  Derimod er fredagscyklingen aflyst og begynder igen 8. januar.

Brug vores Facebook-gruppe til at lave egne træningsaftaler i perioden, og støt op om de træningsmuligheder, vi tilbyder. Det bliver sjovere at træne i 2016, hvis du holder dig i gang – og det er oftest sjovere at træne i godt selskab end i sit eget 🙂

Vi glæder os til at se dig.