Træn med Michelle Vesterby – klubaften i november

MichelleVesterby

Pro-triatlet Michelle Vesterby gæster KVIK TRI TEAM torsdag den 28. november. Løb med, hør om vintertræning og hendes deltagelse ved VM på Hawaii

Vi har været så heldige at få pro-triatlet Michelle Vesterby til at komme til vores klubaften torsdag den 28. november. Vi begynder kl. 18 med en lille times løbetræning, hvor Michelle vil komme med tips og tricks til vintertræningen.

Fra kl. 19-19.30 er der tid til bad og omklædning, og der vil blive serveret lidt kage og snacks, kaffe og te.

Herefter vil Michelle holde foredrag om vintertræning – og selvfølgelig skal vi også høre om hendes deltagelse ved dette års VM Ironman Hawaii, der finder sted lørdag den 12.oktober.

Det er årets sidste klubaften, og vi håber naturligvis, at I vil møde talstærkt op, som I har gjort til de tidligere klubaftener.

» Tilmeld dig klubaftenen i november

Praktisk
På grund af den fælles løbetræning til klubaftenen er den almindelige torsdagsløbetræning aflyst. Vær opmærksom på, at vi løber præcis kl. 18 – så vær klar og omklædt et par minutter før.

Om Michelle Vesterby
30-årige Michelle Vesterby har dyrket triatlon siden 2007 og er en del af det danske langdistance landshold. I 2012 vandt hun Lanzarote Ironman og blev nr. 12 til VM ved Ironman Hawaii. I år er hun blandt andet blevet nr. 3 ved Abu Dhabi International Long Distance (3 km – 200 km – 20 km)

» Følg Michelle Vesterby på Facebook eller se hendes hjemmeside

– og så ugens ups!
I forhold til det, der tidligere udmeldt her på hjemmesiden, er der et par rettelser angående vinterens cykeltræning og spinning.

Fra 1. november cykler vi udendørs på Tonseren fra kl. 17:30 – husk gode lygter og reflekser på tøjet!

Tirsdagsspinningen er fra kl. 19:15 til 20:15 – og der er plads til 24 til spinning. Derfor er det vigtigt, at du husker at tilmelde dig – og afmelde dig, hvis du er tilmeldt, men bliver forhindret.

Rettelserne er ført ind i kalenderen og øvrige steder her på webben.

» Læs alt om vinterens cykeltræning

» Husk også klubaften i oktober om træningsprogrammer og svømning