Test din form og se fremgang i løbet af vinteren

Både i spinninglokalet og til løbetræningen på Fortet vil der i løbet af efteråret og vinteren blive lagt nogle tests ind i den almindelige træningstid. Det gør det muligt for dig at følge den fremgang, der vil komme, hvis du træner med regelmæssigt.

Løbetest
Den første torsdag i hver måned løber vi en testrute på tid. Ruten er cirka 1 km og indeholder trapper og bakker.KVIK TRI TEAMs løbetræning giver styrke, hurtighed og godt humør

Første løbetest er torsdag den 7. november, hvor vi mødes ved Strandtutten kl. 17:30

Løbetræningen fremgår af kalenderen – her kan du også se, hvilke dage vi løber testen, og hvilke dage træningstidspunktet er rykket på grund af klubaften.

Det er blevet mørkt om aftenen, så det er snart en god ide at løbe med pandelampe på fortet.

Husk også, at der lørdage i lige uger er løbetræning i Dyrehaven.

» Læs mere om løbetræningen

Spinning
Spinningsæsonen begynder lørdag den 2. november. Og allerede tirsdag den 5. november kører den første af en række cykeltest.

Cykeltesten kører vi hver femte uge, så den enkelte deltager kan se sin fremgang. Testen finder sted i ugerne 45, 50, 4, 9 og 13 både tirsdag og lørdag.

Derudover er der maxpulstest lørdag den 23. november og lørdag den 11. januar.

Alle testdatoer fremgår af kalenderen. Her kan du også se, at vi tre lørdage kører langt – 2½ times spinning frem for den normale træningstid på en time.

Spinninglokalet og -træningen er sat op med Suunto Fitness Solution-system. Med et pulsbælte fra dét system kan man følge sin træning på tavlen i træningslokalet. Pulsbæltet koster 450,- kroner og kan købes i receptionen hos Urban Fitness.Spinning

Træningen og tests er baseret på puls, så det er en god ide at køre med eget pulsur- og bælte, hvis du ikke køber Suunto Fitness-bæltet.

Træningen er progressiv, så der gradvist over vinteren arbejdes med længere og længere intervaller. Desuden vil der være indbygget styrkekørsel for opnå optimal brug af træde/trække-funktionen.

Husk, at der er begrænset antal pladser i spinninglokalet, så tilmelding er nødvendig. Skulle du blive forhindret, så afmeld dig, så en anden får glæde af pladsen.

» Læs mere om spinning

Pst! Glem ikke cykling og svømning – der er cykeltræning allerede i aften (fredag 18. oktober) kl. 17:30 og igen søndag kl. 9. I svømmehallerne er efterårsferien ved at være slut og klorvandet kalder igen fra mandag 21. oktober.