Tager du årets billede i KVIK TRI TEAM?

Ny konkurrence i klubben: Hvem tager årets billede i KVIK TRI TEAM? Alle billeder kan louisedeltage i konkurrencen, så længe de har relation til KVIK TRI TEAM. Så fang de sjove og seriøse situationer under træning, konkurrencer, træningslejre og hvor du og dit kamera ellers ser KVIK TRI TEAM.

Allerede i april er der masser af muligheder for at fotografere:

» Introaften for nye medlemmer den 10. april
» “The Ferry Time Trial” den 20. april
» Klubaften med fokus på førstehjælp den 24. april
» Forårsduatlon den 26. april – husk i øvrigt, at klubben ikke kan afholde arrangementer uden frivillige. Derfor er det pokkers vigtigt, at du melder dig som hjælper, hvis du ikke kan deltage. Hvis ikke medlemmerne bakker op, er der i værste fald ikke KVIK TRI TEAM stævner fremover. Næste gang du deltager i et stævne, er der så nogle andre, der tager hjælpertjansen. Derfor er det god karma at være frivillig!

Dertil kommer naturligvis den almindelige træning – og fra den 15. april kommer der mere af den, når løbetræningen bliver udvidet. Husk i øvrigt at holde øje med kalenderen i påskeferien, hvor noget træning er aflyst og andet flyttet.

Hvordan er jeg med i fotokonkurrencen?
HighFiveHvis du ønsker at deltage i konkurrencen, skal du uploade dit billede på Facebook i albummet ’’Årets billede 2014’’ og hashtagge det ‪#‎åretsbillede14‬. Skriv i en kommentar til billedet, om vi må bruge det på hjemmesiden.

En måned før pokalfesten i september vælges et antal billeder ud, og de billeder er så i konkurrence om at vinde. Billederne bliver på ny lagt op på Facebook og nulstillet. Vinderbilledet er dét billede med flest ’’likes/synes godt om’’

Hvis du ikke har en Facebook-profil, men alligevel ønsker at deltage i konkurrencen, kan du sende dit billede til Patrick Malmberg på mail pmalmberg@live.dk. Derefter vil han uploade det på Facebook under dit navn.

Vinderen bliver offentliggjort til pokalfesten i september.

Stafet-ved-Øresund-Tri-2013.jpg