Svømning: Udendørs træning begynder 15/6. Ændringer allerede i aften

Tiden er inde for klubbens åbent vand-træning, der er for alle niveauer. Når vi rykker ud, så påvirker det naturligvis indendørs-svømningen. Få overblikket her – og husk, at der er tilmelding til lagunesvøm her på hjemmesiden!

Mandage og onsdage
Fra og med mandag den 15/6 mødes vi fremover ved Jollerampen mandag og onsdag kl. 17.45. Tager våddragt på mm. så vi er klar til gennemgang af program for dagen kl. 18.00. Vi hopper i vandet kl. 18.10 og svømmer 50-60 min. Fredrik vil stå for oplæg til forskellige niveauer, og både Katrine og Fredrik vil være med til at give input i løbet af træningen.

Det betyder, at sidste aftentræning i Korsvejens Svømmehal på denne side af sommerferien er i aften onsdag den 10/6, hvor de to hold er slået sammen. Der i aften kun træning fra 19:30-20:45.

Tirsdage og torsdage
Der er fortsat svømmetræning i Pilegårdsbadet tirsdag og torsdag fra kl. 21-22 frem til og med torsdag den 25. juni. Holdet er vores for begyndere og nye medlemmer, men der en bane eller to til andre, der fortsat gerne vil svømme indendørs.

Lørdagssvøm – selvtræning
Der er sidste lørdagssvømning i Korsvejens Svømmehallen lørdag den 13. juni.
Herefter er der lørdagssvømning i lagunen i kalenderen kl. 8 om lørdagen. Som altid er lørdagstræningen uden træner.
Der er mulighed for tilmelding her på hjemmesiden, så man kan se, hvem der kommer. Lørdagstræningen vil ikke blive aflyst på webben i tilfælde af få eller ingen tilmeldte.

Der kommer naturligvis besked, når vi rykker indendørs igen.

Vel mødt – vi ses i lagunen!