Svømning lørdag og uge 45

Mandag trådte nye corona-restriktioner for amatøridræt for voksne i kraft – vi sendte søndag information ud om, hvordan vi løste opgaven den første uge.

Nu har KVIK Kastrups klubchef – bl.a. i dialog med Tårnby Kommune – haft tid til at se nærmere på retningslinjerne, og derfor kan vi nu melde ud, hvordan vi kører svømmetræningen på lørdag den 31. oktober og i uge 45. Dog med det forbehold, som vi bliver nødt til at tage for øjeblikket, at vi evaluerer løbende og ændrer retningslinjer om nødvendigt. Vi orienterer naturligvis via hjemmesiden, ligesom vi konstant prøver at holde kalenderen opdateret (i hvert fald en uge frem)

For at sikre alle mest muligt træningstid i svømmehallen bliver vi delt op i hold. 

Holddelingen betyder, at den midterste bane (bane 3) IKKE må benyttes, når der er to hold i vandet. Bane 3 adskiller de to hold. Der er således plads til et hold med ni svømmere i bane 1+2 og ni svømmere på et andet hold i bane 4+5. Fordel jer på hold og baner, så vi holder størst mulig afstand. 

Vi beder fortsat om tilmelding – og den er allerede åben for hele uge 45.

Her er planerne for svømning resten af uge 44 og uge 45:

 • Torsdag 29. oktober svømmer vi som tidligere udmeldt.

 • Lørdag den 31. oktober og lørdag den 7. november har vi opdelt svømmetiden i to, og vi beder om tilmelding. Der er plads til 18 svømmere fordelt på to hold med ni svømmere på hvert hold fra kl. 7-8 og 18 svømmere fordelt på to hold fra kl. 8-9.

  Holddelingen foregår sådan, at den midterste bane (bane 3) IKKE må benyttes, idet den adskiller de to hold. Der er således plads til et hold med ni svømmere i bane 1+2 og ni svømmere på et andet hold i bane 4+5. Fordel jer på hold og baner, så vi holder størst mulig afstand.

  Ønsker du at svømme langt, så må du gerne booke tid på begge hold, men kun hvis det er ud fra et reelt ønske om at svømme. At det passer din døgnrytme og vaner  bedst at svømme fra kl. 7:30-8:20 er IKKE en gyldig grund til at booke to tider. Vi beder alle om at tage hensyn, så der er haltid til alle de medlemmer, der ønsker at svømme.

 • Mandag den  2. november har vi tre hold med ni svømmere på hver.
  Der er hold kl. 20-21, kl 20:10-21:10 og kl. 21-22.

 • Torsdag den 5. november har vi to hold med ni svømmere på hver.
  Et hold svømmer fra kl. 19:30-20:45 og det næste hold svømmer fra kl. 19:40-20:55

For at træningen kan blive opretholdt med så meget haltid som muligt til alle medlemmer, er det vigtigt, at I husker at holde afstand i omklædningen, i bruselokalet, på kanten, men også i banerne. Der er hængt sedler op i omklædningen om, hvor mange vi må være. Det betyder også, at det kan blive nødvendigt med hurtige omklædninger. Og undgå at komme for tidlligt, hvis du fx træner mandag kl 20:10.

Med de begrænsede pladser er det selvfølgelig vigtigt, at man afmelder samt giver besked på Facebook, hvis man alligevel ikke kan bruge sig plads, så andre får mulighed. 

I forhold til løb, spinning og cykling gælder de retningslinjer, vi udsendte søndag stadig:

UDENDØRS CYKLING
Vi overstiger sjældent 10 personer til vintercykeltræning, så vi indfører ingen ændringer her, da der  forvejen er tilmelding på hjemmesiden (dog uden begrænsning).
Er vi flere end 10 til træning, deler vi op i to hold.
 
SPINNING
Vi fortsætter som hidtil med tilmelding på hjemmeside.
 
Vi skal dele de ni pladser med ATK, så vi har fire pladser i lige uger og fem pladser i ulige uger. 
 
LØB
AAC, som vi træner løb med, gør som sidst, der var begrænsninger, dvs deler op i flere hold ved flere end 10 deltagere.