Svømning: Indendørssæsonen begynder med ændringer – og vi slutter åbent vand-sæsonen af med kaffe og kage

Efter en god og lang sommer med et meget stort og stabilt fremmøde til åbent vand-svømning hele sæsonen, er det snart tid til at rykke indenfor igen. Vi håber, at ligeså mange dukker op til træningen, når vi rykker ind i Korsvejens svømmehal fra og med lørdag den 2. september.

Pilegårdsbadet lukkede i sommers, og det har betydet, at mange hold i KVIK enten har mistet svømmetid, er blevet slået sammen eller har fået nye træningstider. Bestyrelsen har arbejdet meget for, at vi i tri-afdelingen kan blive i Korsvejens svømmehal samt beholde vores lørdag morgen, som er meget populær, både for os og mange andre hold.

Det er lykkedes, og vi har som sidste år følgende svømmetider i Korsvejens Svømmehal:

  • Mandag kl. 19:30 – 21:45 (første gang 4. september)
  • Torsdag kl. 20:30 – 21:45
  • Lørdag kl. 07:00 – 09:00 (selvtræning) – kom når du vil

Men vi prøver også noget nyt – vi går nemlig væk fra opdelingen i hold A og B, så alle kan komme fra træningens start. Det betyder, at vi om mandagen kan tilgodese dem, der ønsker at svømme længere tid. Og så tror vi, at flere til træning gør det sjovere for alle!

Vi evaluerer løbende, om de nye tiltag virker, og hvis ikke så går vi tilbage til holdopdeling. 

Farvel til Benjamin – velkommen til Emil
Vi har desuden efter 10 år fået ny træner – eller rettere tre. Den primære træner hedder Emil og vil præsentere sig selv på kanten. Tak til Benjamin for god træning gennem årene!

Vi slutter af i lagunen med kaffe og kage
Desværre slutter vi ikke udesæsonen af med Havstafet i år – men vi skal selvfølgelig markere overgangen fra ude til inde. Derfor er der kage og kaffe efter svømning i Amager Strandpark mandag den 28. august. Vi mødes som altid på p-pladsen ved Jollerampen kl. 17:30 og svømmer en tur, inden vi finder den varme kaffe frem. 

Vel mødt – både ude og inde!