Svømmetræning flytter snart udendørs – få overblikket her

Åbent vand-sæsonen er lige om hjørnet, og vi får derfor færre træningsmuligheder i Korsvejens Svømmehal i juni. Her får du overblikket:

MANDAGE
Vores mandagstræning flytter ud fra 5. juni.
Det betyder, at vi har sidste mandagstræning i Korsvejens Svømmehal på mandag den 22. maj. Hallen er nemlig lukket den 29. maj pga. 2. pinsedag.

De første fem mandage (5/6, 12/6, 19/6, 26/6 og 3/7) kommer Open Water svømmeekspert og triatlet Jesper Damgaard og træner os.

Alle mandagstræninger er åbne for både KVIK TRI TEAM, andre medlemmer af KVIK Kastrup og alle andre, der har lyst. Alle niveauer  kan deltager. Eneste krav er, at man har egen våddragt og føler sig tryg i åbent vand. Husk den pangfarvede badehætte af sikkerheds hensyn.

TORSDAGE
Vi har fortsat træning i svømmehallen i Korsvejens Skole frem til og med 29. juni.

Ønsker du at svømme ude inden da – og i sommeren, mens vi ikke har adgang til hallen – opfordrer vi alle KVIK’ere til at mødes kl 17:30 ved Jollerampen og svømme sammen. Både for det sociale, for sikkerheden, fordi det er sjovere at trænere sammen – og fordi vi også kan lære af hinanden og gøre hinanden bedre. 

LØRDAGE
Sidste chance for at træne inde en lørdag morgen på denne side af sommerferien er lørdag den 3. juni. 

Vi opfordrer alle KVIK’ere, der vil svømme i weekenden til at mødes kl 7 lørdage ved Jollerampen og svømme sammen. Både for det sociale, for sikkerheden, fordi det er sjovere at trænere sammen – og fordi vi også kan lære af hinanden og gøre hinanden bedre. 

Vi slutter udesæsonen af den 28. august med Havstafetten – og begynder indesæsonen den 1. september. Mere om begge dele senere!

PRAKTISK INFO

  • Vi mødes ved Jollerampen i Amager Strandpark og er omklædte på starttidspunktet.
  • En pangfarvet badehætte et must – den hjælper med at holde varmen, men vigtigst: Den gør dig synlig.

Kalenderen er opdateret.