Spørg ikke, hvad din klub kan gøre for dig. Spørg, hvad du kan gøre for din klub…

På fredag drager 30 medlemmer af KVIK TRI TEAM til Bornholm på træningslejr. Og hver måned har du mulighed for at få inspiration til din træning på klubaften. Det er blot to eksempler på aktiviteter, som koster kroner i klubbens regnskab. Derfor skal der også penge i kassen – og gerne lidt mere end vi får ind i kontingenter. Det giver os lidt flere muligheder, når vi arrangerer for eksempel klubaften og holder prisen på træningslejren nede. Kort sag: Flere penge, lidt mere af det sjove.

Derfor håber vi, at der er nogle medlemmer, der har lyst til at melde sig som hjælpere til Deloitte Sprint Triathlon fredag den 20. juni fra kl. 17-20 og søndag den 22. juni fra kl. 7-12 eller 10-15 i forbindelse med Øresund Triathlon. Et par timers arbejde fra dig giver nemlig kroner i klubkassen.

Begge arrangementer finder sted ved Charlottenlund Strandpark.

Vi ved godt, at vi har mange medlemmer, der skal skal deltage i stævnerne – eller i Århus samme weekend. Alligevel håber vi, at vi kan få samlet et lille hold hjælpere. Grib derfor fat i din favoritklubkammerat og aftal, at I gør det sammen. Skriv til kontakt@kvik-tri.dk, hvis du er frisk på at arbejde et par timer for klubben. Vi vil elske dig for det – og vi er ret sikre på, at det faktisk også er sjovt at opleve stævnerne fra hjælperrollen!

God weekend, når I når dertil!
Mens der er træningslejr med duatlon på Bornholm i weekenden, så er der også gang i den på Sjælland. KVIK TRI TEAM er repræsenteret til Tøserunden lørdag og Tri på Tyren søndag – her er der points til klubmesterskabet på spil! Nyd både stævner og træning.