Spinningsæsonen begynder lørdag den 4. oktober

Dennis

Dennis styrer os igennem endnu en sæson i Urban Fitness. Og han glæder sig til at se dig!

Urban Fitness og spinninginstruktør Dennis Christensen slår dørene op for endnu en spinningsæson lørdag den 4. oktober. Herfra er der så spinning for KVIK TRI TEAM

  • tirsdage fra 19:15 – 20:15 og
  • lørdage fra 11:15 – 12:15. Efter vi er hoppet af cyklerne er der mulighed for en løbetur sammen efterfølgende. Vi aftaler distance og fart på dagen, og det kræver ingen tilmelding.

Vi spinner hos Urban Fitness, Lergravsvej 57, 2300 København S.
Husk, at du som medlem af KVIK TRI TEAM kan træne hos Urban Fitness til særlig klubpris.
» Læs mere om vores aftale med Urban Fitness.

Medbring egne cykelsko med SPD/Look-klamper. Husk også håndklæde og væske. Du kommer til at svede!

Træningen er progressiv, så der gradvist over vinteren arbejdes med længere og længere intervaller. Desuden vil der være indbygget styrkekørsel for opnå optimal brug af træde/trække-funktionen.

Spinninglokalet og -træningen er sat op med Suunto Fitness Solution-system. Med et pulsbælte fra dét system kan man følge sin træning på tavlen, og man vil når man er registreret korrekt modtage en mail efter dagens træning med data.

Pulsbæltet koster 360,- kroner og kan købes i receptionen hos Urban Fitness. Du skal huske at sige, at du er fra KVIK TRI TEAM for at få det til den pris.

Træningen er baseret på puls, så det er en god ide at køre med eget pulsur- og bælte, hvis du ikke køber Suunto Fitness-bæltet.

Husk til- og afmelding
Der er plads til 25 deltagere hver gang – HUSK at tilmelde dig via kalenderen.

Bliver du alligevel forhindret i at køre med, så husk at afmelde dig igen, så en anden kan få glæde af din plads.

Dermed også sagt, at er der fuldt booket, når du vil tilmelde dig spinning, så mist ikke modet. Tjek i stedet senere – erfaringen fra sidste år er, at der næsten altid blev plads til alle.