Spinning: plads, pulsbælte og pulsskemaer

Så har spinningsæsonen i KVIK TRI TEAM været i gang i snart to uger. Det er skønt at se, at der er så mange, der møder op.

Hvis I bliver forhindret, er I også gode til at afmelde jer igen – tak for det.

Afmeldingerne betyder, at det godt kan betale sig at tjekke hjemmesiden aftenen før eller samme dag, som der er spinning, hvis man gerne vil på cyklen. Det er ikke umuligt, at der er plads til dig, selvom timen tidligere på ugen har været fuldt booket. Vi har indtil nu ikke haft salen helt fyldt, selvom det har været tæt på.

Pulsbælte
Det er nu muligt at købe Suunto-bæltet i Urban Fitness for 360,- for KVIK TRI TEAMs medlemmer. Med Suunto-bæltet bliver dine pulsværdier blive vist på tavlen i spinninglokalet – det er med til at motivere og presse dig selv og de andre. Det forudsætter dog, at du og dit bælte er registreret i systemet. Dette gælder også, hvis du har købt dit Suunto-bælte andet sted. Hvis du kører med Suunto-bæltet og er registreret, vil du efter du har spinnet modtage en mail med information om dagens træning.

» Se eksempel på mail-rapport efter spinning

Det tager lidt tid at få dig oprettet i systemet, så kom i god tid inden en time, hvis du skal købe bælte og/eller oprettes i systemet. Henvend dig i receptionen.

Du kan naturligvis også bruge dit eget pulsur og –bælte til spinning. Du kommer stadig til at få pulsen op og få en god træning, selvom du ikke er på tavlen.

Pulszoner
Der er blevet kørt to tests allerede og lørdag den 23. november er der maxpuls-test i spinninglokalet. Der kommer flere tests i løbet af sæsonen – det fremgår af kalenderen hvornår.

Du kan med dine testresultater aflæse dine pulszoner i de skemaer over pulszoner, der nu er blevet lagt på hjemmesiden – pulszonerne bliver brugt i klubbens egne triprogrammer, som du også finder her på hjemmesiden.

» Find pulszone-oversigt og tri-træningprogrammer her (kræver login)