Spinning begynder 6. oktober

Fra 1. oktober er det slut med onsdagstræningen på landevejscyklen – i stedet rykker vi indenfor og spinner sammen hver onsdag. Vi kører første gang onsdag den 6. oktober og hver onsdag resten af efteråret og vinteren fra kl. 19:30-21:00 hos SATS på Amager Strandvej 108.

Vi træner spinning sammen med Amager Triatlon Klub, og som hovedregel stiller KVIK TRI TEAM med instruktør i ulige uger, mens ATK sender en instruktør i lige uger. Men uanset hvem, der står for programmet, så er DU meget velkommen til træningen!

  • Husk håndklæde og væske – du kommer til at svede!
  • Du skal bruges almindelige Look-klamper (LOOK DELTA) på skoene – ikke Keo eller lignende.
  • Pulsbælter fra Suunto og Polar kan synkroniseres med den computer, der er på cyklen.
  • Vi begynder timen kl. 19:30, så vær der i god tid, så du er klar på cyklen.
  • Du behøver ikke være medlem af SATS for at deltage i denne træning. Er du ikke medlem af SATS, siger du blot i receptionen, at du skal til spinning. Som ikke-medlem af SATS kan du komme en ½ time før, vi begynder, og du har en halv time efter træningen til omklædning mv. Ønsker du at træne i centerets øvrige faciliteter før eller efter spinning skal du være medlem..

Vil du være sikker på en cykel, så tilmeld dig. Er der flere deltagere end cykler, så har tilmeldte forrang. Er en cykel ledig 5 minutter inde i timen, er der frit slag – uanset hvilken klub du kommer fra. Er du tilmeldt, men forhindret – så husk at afmelde dig, så andre kan få din plads.

AmagerLiv skriver om Sanne Nissen Møllers kvalifikation til Kona
Lokalavisen har lagt mærke til, at KVIK TRI TEAMs Sanne Nissen Møller har kvalificeret sig til verdensmesterskaberne på Hawaii og skrevet en artikel om det. Tillykke med kvalifikationen til Sanne – og god læsning til alle 🙂

Læs artiklen ‘Dropper familiens skiferie: Sanne skal kæmpe om VM-guld på Hawaii’