Spar penge og tjen penge – samtidig! Også lidt om svømning i april

KVIK Kastrup har indgået en aftale med Sparta Løb, der giver os mulighed for at sælge startnumre til Københavns Mandeløb og Københavns Kvindeløb med 20% rabat til klubbens medlemmer, forældre og venner af huset. For hvert solgte startnummer får KVIK en andel af indtægten. Kort sagt en 100% win-win-situation, idet vi samtidig med at klubben tjener lidt penge, kan tilbyde en god rabat.

KVIK TRI TEAM er en del af KVIK Kastrup og dermed er aftalen også en fordel for tri-afdelingen.

Københavns Mandeløb (13. juni) koster normalt 150 kroner, men KVIK sælger numre til 120 kroner.
Københavns Kvindeløb (15. juni) koster normalt 175 kr, men KVIK sælger numre 140 kr.

» Læs her, hvordan du benytter dig af muligheden for at spare og tjene penge samtidig (kræver login)

Via ovenstående link finder du også rabatkoder til en række andre arrangementer – bemærk, at en del af rabatkoderne udløber den 31. marts, så slå til nu, hvis du har planer om at deltage i et eller flere af stævnerne.

Svømning i april
» Svømmeprogrammer for april er nu på nettet

Det er nu vi for alvor begynder at gøre os klar til at svømme udendørs, og der er fokus på acceleration og udendørs teknik. Derfor vil vi blandt andet træne to forskellige bøjevendinger, vejrtræknings/orienteringsteknik, samt det at ligge på fødder.

Tovene vil vi ikke benytte de næste to måneder.

Husk også, at der er påskeferie i svømmetræningen mandag den 14. april til mandag den 21. april begge dage inklusive. Det er et langt afbræk fra svømningen lige inden sæsonen rigtig starter, så tag gerne i svømmehallen selv. Alle tidligere programmer kan hentes på hjemmesiden til inspiration.