Søndagscykling i december: Ændringer

For nogle er søndagen lig med cykling – også i december. For andre er december-søndage helliget advents- og vaniliekranse. Vi har to ændringer i vores fællestræning, så du kan begge dele:

  • Søndag den 2. december (1. søndag i advent) er cykeltræningen aflyst. Lav gerne egne aftaler om at cykle – brug gerne vores Facebook-gruppe.
  • Søndag den 16. december (3. søndag i advent) cykler vi heller ikke – til gengæld er cykeltræning flyttet lørdag den 15. december med afgang kl 8:00 fra den røde port ved Naturcenter Vestamager.

Alle ændringer og mødesteder kan ses i vores kalender.

Vær i øvrigt obs på, at vi i december cykler i et roligt tempo og kun på Amager, så det er nemt køre fra, hvis du bliver kold, træt eller skal hjem til gløgg. Det er en rigtig god idé at være med, så du har cykel-grundformen, når turene bliver længere og tempoet lidt højere.

Husk at øve dig i tallene – vi har fået flere fede bankogevinster
Man bliver god til det, man træner, så vi kan kun anbefale, at du allerede nu øver dig på tallene fra 1-90. Der er nemlig kommet endnu flere fede gevinster til vores julebanko den 4. december. Vi kommer blandt andet til at spille om startnumre til løb, triatlons og åbent vands-arrangement. Du får navnene på vores præmie-sponsorer senere. Lige nu er vi ved at få det sidste i hus – og vi siger stort TAK til dem, der giver gaverne!

Er du ikke allerede tilmeldt, så gør det nu – og husk, at resten er familien også er meget velkommen.