Se datoer: Åbent vands sæsonen begynder, og Korserens sommerlukning

Så er det ved at være tid til at svømningen rykker udenfor – her kan du læse om introduktion til åbent vand, vores udendørstræning og  hvornår det er sidste chance for en tur i Korserens klorvand, inden vi sommerlukker for den indendørs svømmetræning.

Introduktion til Åbent vand svømning
Er det din første sæson eller føler du dig blot usikker, så kan vi på det varmeste anbefale dig at deltage i KVIKs introduktion til åbent vand. Det foregår mandag den 30. maj og onsdag den 1. juni fra kl. 18 ved Jollerampen.

Det er Henrik Eskildsen, Rene Bodahl, Anne Grete Lindberg og Lars Kok, som alle er kendte ansigter i tri-afdelingen, der står for introduktionen.

For at deltage skal du kunne svømme 1.000 meter crawl og have en våddragt.

Læs mere om programmet og tilmeld dig via kalenderen
» Åbent vand intro mandag 30. maj
» Åbent vand intro onsdag 1. juni

Åbent vand svømning sæson 2016
I år svømmer vi

  • mandage kl. 18:00 – 19:00
  • torsdage kl. 18:00 – 19:00 og
  • lørdage kl. 08:00 – 09:00

Mandage er der fælles svømning med Andreas på kanten, og torsdage er der fælles svømning efter program. Lørdage er der, som det også er indendørs, uden program og træner.

Første træningsgang ude er 6. juni – og det betyder, at al indendørs svømning i Korsvejens Svømmehal for KVIK TRI TEAM slutter lørdag den 4. juni.

Vi mødes ved Jollerampen (se kort og adresse i kalenderen) og er omklædte, når træningen begynder. I modsætning til den indendørs træning må du gerne tilmelde dig.

Husk badehætte i en farve, så du bliver set i vandet!

God udendørssæson.