Sæt kryds i kalenderen – datoer for tre nye klubaftener er klar

Hvad er der i fokus i klubbens fællestræninger? Som tidligere meldt ud, så vil vores cheftræner Andreas Borch lave rammeplaner for klubbens fællestræninger, så der i løbet af sæsonen er fokus på forskellige ting. Det gør det nemmere for den enkelte at få klubtræningen passet ind med den træning, der foregår uden for klubregi. Og samtidig skal det sikre variation og også, at vi forhåbentligt topper på de rigtige tidspunkter i forhold til de stævner, vi hver især skal deltage i.

» Læs om rammeplanen for april 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når de kommende rammeplaner bliver præsenteret. Mød op, stil spørgsmål, bliv klogere – og hyg dig med dine klubkammerater. Klubaftenerne er arrangeret i forlængelse af vores tirsdagsløbetræninger, så vi håber at se mange til begge dele!

Tilmelding som altid via kalenderen

» 3. maj – præsentation af ny rammeplan for træningen

» 21. juni – præsentation af ny rammeplan for træningen – bl.a. med fokus på ironman-træning

» 2. august – præsentation af ny rammeplan for træningen – bl.a.med fokus på nedtrapning og raceplan

Pst! Husk også, at vi udover vores fællestræninger har gang i rigtig meget andet – og vi håber at se dig!
Har du styr på vores forårsduatlon 16. april, hvor vi håber at se rigtig mange – både som deltagere og som hjælpere. Ugen efter cykler vi Ferry Time Trial, i juni er der træningslejr på Bornholm – og så er der masser af gang i vores Facebook-gruppe, hvor nogle medlemmer lige nu er ved at arrangere en cykeldag i Båstad, og mange bare aftaler at træne sammen! Uanset din fart og erfaring, så vær med!