Sæsonplan for svømning og tre tri-træningsprogrammer præsenteret

Tritræner Sofie Andersen og svømmetræner Aninia Høegh

Tritræner Sofie Andersen og svømmetræner Aninia Høegh fortæller om sæsonplan og træningsprogrammer

Svømmetræningen i december vil have særligt fokus på armtagets længde og svømmeøkonomi. Det fremgik af den sæsonplan for svømningen, som svømmetræner Aninia Høegh præsenterede på klubaftenen i oktober.

Her kom det også frem, at Aninia Høegh kommer til være ansvarlig for svømmetræningen i klubben allerede fra 1. november. Hun afløser Alan Jakobsen, der stopper som træner i klubben efter flere gode sæsoner.

Sæsonplanen lægger op til, at Aninia og de øvrige svømmetrænere bliver uddannet til også at undervise triatleter i svømning i åbent vand, så klubben fremover kan tilbyde et kvalificeret træningstilbud udendørs.

» Sæsonplanen, inklusiv planer for landtræning, kan findes på hjemmesiden under Træning → Træningsprogrammer. Du skal være logget ind for at få adgang til siden

Tri-programmer til tre distancer
KVIK TRI TEAMs triatlon-træner Sofie Andersen har udarbejdet tre forskellige træningsprogrammer til henholdsvis OL-distancen, ½ jernmandsdistancen og den fulde jernmand.

Klubaften311020132

Der blev lyttet og spurgt ind til oplæggene fra trænerne

Forudsætningerne for at bruge programmerne fremgår forrest i programmet, der er beregnet til at blive skrevet ud og brugt som træningsdagbog.

» Find tri-programmerne under Træning → Træningsprogrammer. Du skal være logget ind for at få adgang til siden

På siden Træningsprogrammer finder du også program for klubbens cykeltræning og programmer til hometrainer. Svømmeprogrammer vil blive lagt op snarest.

Deltag også i næste klubaften
Næste klubaften er torsdag den 28. november, hvor pro-triatlet Michelle Vesterby står for fælles løbetræning, inden hun holder foredrag.

» Tilmeld dig træning og foredrag med Michelle Vesterby her