Så begynder sæsonen for indendørs cykling – nyt samarbejde med fitness dk

KVIK TRI TEAM har nu landet en aftale med fitness dk, der betyder, at rammerne for vores indendørs cykling i sæsonen 2015/2016 er på plads – og at du kan få rabat på et medlemsskab i fitness dk. Læs mere nedenfor.

Indendørs cykling
Vi kører i fitness dk, Amagerstrand – Amager Strandvej 108, 2300 København S, hvor vi kommer til at køre på det nyeste udstyr inden for indendørscykling.

Vi cykler tirsdage fra kl. 19-20 og lørdage fra 12:30-13:30 – første gang tirsdag den 3. november. Træningen fremgår af kalenderen, men i første omgang kun for de første par uger – vi følger løbende op.

Der er 49 cykler, så vi håber, at der er plads til alle, der har lyst til at deltage. Du sikrer dig en cykel ved at tilmelde dig via hjemmesiden. Bliver du forhindret i at deltage, så husk at afmelde dig! Vi finder på en passende straf, hvis du glemmer det…

Det bliver Dennis Christensen, som bliver vores primære instruktør.

  • Husk håndklæde og væske – du kommer til at svede!
  • Du skal bruges almindelige Look-klamper på skoene – ikke Keo eller lignende.
  • Pulsbælter fra Suunto og Polar kan synkroniseres med den computer, der er på cyklen.
  • Vi begynder timen præcis, så vær der i god tid, så du er klar på cyklen.
  • Bliver du forhindret i at deltage, er det vigtigt, at du afmelder dig.
  • Du behøver ikke være medlem af Fitness dk for at deltage i KVIK TRI TEAMs træning. Er du ikke medlem af Fitness dk, siger du blot i receptionen, at du skal til spining med KVIK TRI TEAM. Som ikke-medlem af Fitness dk kan du komme en ½ time før, vi begynder, og du har en halv time efter træningen til omklædning mv. Ønsker du at træne i centerets øvrige faciliteter før eller efter cykeltræningen, skal du være medlem af Fitness dk

Rabat- og samarbejdsaftale
Som en del af klubbens aftale med fitness dk kan du få rabt på et fitness dk ANYTIME-medlemsskab. Som KVIK TRI TEAM medlem betaler du månedligt 299,- kr (normal 369,- kr) eller en årlig betaling på 3.000,- kr svarende til 250,- kr. pr. måned. Rabatkode kommer snarest. Eksisterende fitnes dk medlemmer kan konvertere deres medlemskab mod et mindre gebyr.

Derudover får vi rabat på fitness dks tri-rejser med SPIES (kode kommere senere), og vi får mulighed for at deltage i fitness dks tri-stævne i Farum samt adgang til at arrangere X-trainer events i Rødovre.

Har du husket?
Hvis du vil være godt forberedt, når vi går i gang med indendørs cykling den 3. november, så kan du stadig nå at tilmelde dig vores X-trainer event, der finder sted lørdag den 31. oktober. Kør med op af Alpe d’Huez – fristen er blevet forlænget, så tilmeld dig i dag!

Vi holder også klubaften torsdag den 5. november – vi begynder kl. 17:30 med lidt anderledes og sjov løbetræning, hvor alle kan være med og slutter med fællesspisning i klubhuset. Tilmeld dig i dag – og få en klubkammerat med!