Pokalvinderne 2016

For fire uger siden var der Pokalfest i KVIK TRI TEAM. Hvad der sker til festerne kommer aldrig på hjemmesiden med én undtagelse: Hvem, der blev Årets Pokalvindere, må og skal ikke være en hemmelighed!

Få overblikket her:

gustav-talent-2016Årets Talent: Gustav Palm-Henriksen

Gustav har præsteret godt hele sæsonen i både interne og eksterne stævner. Særligt hans debut på halv jernmandsdistancen  Ironman 70.3 Kronborg i tiden 4:38 har imponeret. Dagen efter blev Gustav student.

 

26445834064_f62c5a78af_kÅrets Flid: Carsten Selmann

Carsten stiller op som hjælper hver gang, der er behov. Han har hjulpet til stævner og er altid klar med råd og praktisk hjælp, når en klubkammerat spørger. Samtidig har han passet sin træning og deltaget i flere stævner i årets løb.

Bestyrelsens flidspokal gik til Carsten, men festudvalget har også blik for hans kæmpe indsats for klubben og gav ham prisen som Årets Hjælper.

img_0277Årets Præstation: Kamilla Vallin

Kamillas første sæson som triatlet gav flere førstepladser – blandt andet på sprintdistancen i DM Tri seriens Holbæk stævne og Powerman Sprint. Men det var for sin Age Group sejr ved DM på halv jernmandsdistancen i Aalborg, at Kamilla vandt Årets Præstation. Hun vandt  AG 18-39 i tiden 4:30:36. Det var 21 minutter hurtigere end sølvvinderenimg_0210.

Årets Klubmestre: Malene Dissing og Søren Andersen

Søren Andersen kunne for femte (5.!!) år i træk kåres til klubmester hos herrerne, mens Malene Dissing vandt hos kvinderne.malene

Udover bestyrelsens pokaler kunne formand Francisco Hygom også overrække en Ironman Triclub Award til dem, der var med til at køre Ironman 70.3 Kronborg og dermed kvalificere klubben til årets Ironman EM for klubber. EM fandt sted i Kroatien – dog uden deltagelse fra KVIK TRI TEAM.

img_1601Festudvalget uddelte traditionen tro også priser. Som allerede nævnt blev Carsten Selmann hædret som Årets Hjælper.

Årets Fighter – brødreparret Bjarne og Brian Andersen 

Bjarne begav sig i juli kast med en tre-dobbelt Ironman i Tyskland. Han fik svømmet 11,4 km, cyklet 540 km og løbet 63 km – dvs. halvanden maraton, inden han måtte kaste håndklædet i ringen på grund af ødelagte fødder. Bjarne siger, at han prøver igen. img_1615

Brian var tilmeldt Ironman Copenhagen, men var til det sidste i tvivl om, han ville stille til start. Han gjorde det og kæmpede sig i mål, selvom mørket var faldet på og heppekoret gået hjem.

Brødrene Andersen har i den grad fightet i 2016.

Årets Styrt – Nicklas Holland

img_1628Festudvalget benyttede lejligheden til at udstyre Nicklas med en ny cykelhjelm og en førstehjælpskasse efter hans cykelstyrt på Mallorca.

Tillykke til alle og tak for en god fest.