Pokalfest 2019 – du er inviteret!

Årets pokalfest finder sted lørdag den 26. oktober i vores eget klubhus ved Røllikevej 4, og vi glæder os til at se dig!

Vi begynder kl. 18 med velkomstdrink. Derefter en lækker buffet.

Hele aftenen kan du nyde masser af vin/soda/øl og festlige drinks.

 

 

Traditionen tro vil der blive uddelt forskellige priser, og forbered dig på et festligt indslag. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at tage en svingom til nogle af de bedste hits. Der vil komme det sædvanlige fantastiske lys og røgshow til at sætte gang i festen.

Årets sejre skal ikke kun fejres af klubbens medlemmer, men også af dem der har en stor andel heri. Derfor er I selvfølgelig meget velkommen til at tage jeres bedre halvdel med.

Egenbetaling for både medlemmer og partnere er på 250 kr. pr person.
Der skal overføres til Mobile Pay på tlf. nr 61658539 (Stine Andersen) – husk at skrive, hvem I er, og at I betaler for Pokalfesten.

Har du allergier eller andre grunde til, at der skal tages særlige hensyn med maden, så giv os et praj på holm74@yahoo.com.

Deadline for tilmelding er søndag den 13. oktober. Din tilmelding er først endelig, når du har overført betalingen, men tilmeld dig også gerne på eventet i kalenderen, så vi kan se, hvem der kommer.

Vi håber at se rigtig mange til en super festlig aften.

De allerbedste tri hilsner
Festudvalget