Pinsetri er truet – kun du kan redde den! Frist i morgen kl. 9:59

Det kræver meget arbejde at arrangere et stævne – og arbejdet er nogenlunde det samme uanset om der er 20 eller 60 deltagere. Derfor hænger Pinsetri 2015 desværre i en meget tynd tråd!

Hvorfor nu trusler om aflysning? Vi kan som forening kun gennemføre de aktiviteter, som der er opbakning om fra klubbens medlemmer, både når det gælder deltagere og hjælpere. Vi må simpelthen prioritere de ressourcer, vi har. Og oplever vi ikke større opbakning til Pinsetri 2015 end tilfældet er pt, så vil en aflysning blive meldt ud i morgen tirsdag efter kl. 10.

Ved en fejl har vi fået meldt ud, at tilmeldingsfristen var den 24. maj, altså dagen før stævnet. Men vi kan ikke arrangere ud fra, at potentielle deltagere tager bestik af vejrudsigten, inden de tilmelder sig. Og lige nu tænker vi, om det er dét, der sker? Pt. er der 23 tilmeldte – de seneste to år har vi haft hhv. 56 og 59 gennemførende!

Derfor er tidsfristen ændret så absolut sidste frist for tilmelding er tirsdag den 19. maj kl. 9:59.

Har vi ikke inden dette tidspunkt mindst 40 tilmeldte (vi mangler altså stadig 17 deltagere) og 20 hjælpere (her mangler vi fortsat 12), bliver vi desværre nødt til at aflyse stævnet.

» Vil du være med til at redde Pinsetri som deltager? Læs mere om stævnet og tilmeld dig her inden tirsdag den 19. maj kl. 9:59! Husk, at din familie også er velkommen!

» Vil du hjælpe? Skriv på Facebook eller til kontakt@kvik-tri.dk inden kl 10 tirsdag den 19. maj kl. 10. Husk, din familie kan også hjælpe. Og man kan godt opsætte skiftezone og deltage. Eller pille målportalen ned, selvom man har deltaget i stævnet!

Måske skyldes den indtil videre svage opbakning, at vi har meldt en forkert tilmeldingsfrist ud? Måske har Mallorca-tur fyldte mere hos en række medlemmer? Eller måske er tiden løbet fra Pinsetri?

Indspark til klubbens aktiviteter er altid velkomne hos bestyrelsen på kontakt@kvik-tri.dk