Pinsetri 2013 – resultater og billeder

Dagens Pinsetri skulle afholdes under lidt nye forhold, idet vi havde arrangeret elektronisk tidstagning og registrering. Det blev en kæmpesucces, der løftede stævnet til nye højder. Allerede nu kan resultaterne ses online. Det er et fantastisk værktøj, og det er ikke sidste gang, vi bruger det pågældende system til vores stævner.

» Se resultater fra KVIK TRI TEAMs Pinsetri 2013

Stævnet begyndte med dramatik. Vi havde i god tro rullet nogle fine blå måtter ud, som deltagerne kunne løbe på fra hallen til skiftezonen. Vi vidste dog ikke, at måtterne udviklede sig til rene skøjtebaner, når de blev våde. Et par uheldige deltagere røg i jorden – heldigvis ingen så alvorligt at de ikke kunne fuldføre stævnet. Måtterne bruger vi ikke mere, det er for farligt!

» Se billeder fra Pinsetri 2013

I mændenes ræs blev det hurtigt klart, hvem der skulle kæmpe om sejren. Rasmus Fitzner var først oppe af vandet med en hurtig og nykåret duatlon danmarksmester – Søren Andersen – i hælene, skarpt forfulgt af vores pro-triatlet Morten Truelsen. De tre kørte med hvad de havde på cyklingen, holdt tilbage for røde lys – og ventede på hinanden som gentlemen gør, hvis en konkurrent bliver fanget af et rødt lys -, og havde alt i alt en god dyst. De kom ind i skiftezonen med mindre end 30 sekunders mellemrum. I løbeskoene var der dog ingen tvivl om, hvem der var den hurtigste. Søren Andersen løb med imponerende fart først over tidstagningsmåtten i en samlet tid på 47.52.  Herefter kom af Morten på 48.35, og Rasmus på en 3. plads i tiden 49.16. Flot kørt af jer alle!

Pinsetri 2013

De tre bedstplacerede kvinder ved Pinsetri 2013

Hos kvinderne blev det slået fast, at én kvinde i klubben bare er det hurtigere end de andre. Charlotte Olavsgaard tog førstepladsen hos kvinderne med en samlet 14. plads i tiden 59.12. Charlotte sluttede af med at løbe de sidste 4 km på imponerende 15.25! Tina Hartley kom ind på andenpladsen i tiden 1.06.42, og Julie Wieslander løb ind over måtterne som nr. 3. efter et styrt på måtterne efter svømningen. Julies tid blev 1.07.08.

Forhåbentligt havde alle deltagere – triatleter, svømmere, vandpolospillere og familie – en sjov dag uanset placering.

For medlemmer af KVIK TRI TEAM blev der samlet point til klubmesterskabet i dagens stævne.

» Se stillingen i kampen om KVIK TRI TEAMs klubmesterskab (opdateres løbende)

Jeg vil gerne på vegne af bestyrelsen sige tak til alle jer, der hjalp med at gøre dette stævne muligt. Det er uvurderligt og værdsættes virkeligt højt!

Jer, der deltog, skal også have en tak for at gøre dagen super sjov. Tak fordi I heppede på de andre, efter I var kommet i mål, og tak fordi I allesammen tog godt imod det nye setup for stævnets afvikling.

Vi ses,
Martin Melcher