Og pokalen gik til…

Formand Francisco Hygom fik rundet en travl sæson for klubbens medlemmer af og uddelt bestyrelsens pokale

Formand Francisco Hygom fik rundet en travl sæson for klubbens medlemmer af og uddelt bestyrelsens pokaler.

Traditionen tro slutter KVIK TRI TEAM sæsonen af med at feste og fejre årets flotte resultater. Dem har der været mange af i 2015.
I år modtog kvinder størstedelen af bestyrelsens pokaler, mens festudvalget hædrede tre herrer. Se her hvem, der blev gik hjem fra Pokalfesten med pokal eller medalje:

Klubmestre
Det mindede om noget, man har set før, da Charlotte Hvid Olavsgaard og Søren Andersen modtog klubmesterskabstrofæerne. For Charlotte var det tredje år i træk, at hun vandt kvindernes konkurrence, mens Søren vandt for fjerde år i træk.

Søren vandt dog pokalen i år på yderste mandat, da der var pointlighed mellem ham og Rasmus Fitzner. Begge havde 58 point, da regnskabet blev gjort op efter Efterårsduatlon, hvor Rasmus Fitzner fik 12 point for sin sejr på den lange distance. Alligevel blev Søren igen klubmester på reglen om flest vundne interne stævner, efter at han havde vundet Forårsduatlon og Pinsetri.

Årets talent 2015 Sascha Weber Nicholsen

Årets talent 2015 Sascha Weber Nicholsen.

Årets Talent 2015
Sascha Weber Nicholsen blev hædret som årets talent i hendes første år i klubben. Sascha deltog allerede i 2014  i Ironman på Hawaii og har i 2015 blandt andet vundet sin aldersgruppe til Øresund Triathlon, hun er blevet nummer 2 blandt kvinderne til Burresø 111 og ikke mindst har hun kvalificeret sig til Ironman 70.3 World Championships ved en overbevisende age group sejr ved KMD Ironman 70.3 Aarhus.

Årets Præstation 2015
Gitte Jakobsen har for andet år i træk kvalificeret til Ironman World Championships på Hawaii. Det gjorde hun med en flot 2. plads i sin age group og en samlet 10. plads blandt alle kvinder i København i august, hvilket udløste hædren for årets præstation.

Årets Præstation 2015 Gitte Jakobsen

Årets Præstation 2015 Gitte Jakobsen.

Flidspokalen
Malene Dissing modtog klubbens flidspræmie i en form af en vandrepokal, der første gang blev uddelt i 1988. Malene fik prisen for sit arbejde med at bestyre klubbens web og samtidig passe sin træning med vedholdenhed.

Den Gyldne Pedal
For andet i år træk uddelte spinninginstruktør Dennis Christensen en pokal og et gavekort til et medlem, der har udmærket sig ved at være flittig i spinninglokalet i løbet af vinteren og formået at overføre træningen derfra til landevejen. Årets modtager af Den Gyldne Pedal blev Julie Wieslander.

Julie Wieslander bev vinder af Den Gyldne Pokal 2015.

Julie Wieslander bev vinder af Den Gyldne Pedal 2015.

Festudvalgets priser
Festudvalget lader de tilstedeværende medlemmer beslutte, hvem der skal vinde priser i tre kategorier. Udfaldet blev:

Årets styrt: Søren Jørgensen for under Ironman 70.3 på Mallorca at ryge ud over en bjergskrænt med både materiel og legemlig skade til følge. Søren fik alligevel gennemført stævnet – og prøvede med sit styrt noget andet end at ryge i hegnet.

Årets fighter: Søren P.K. Andersen styrtede på cykel kun 4 uger før Ironman Copenhagen og trodsede lægernes råd mod at stille op. Søren gennemførte stævnet i fin stil – herunder dele af løbeturen med armen i slynge.

Modtagerne af Festudvalgets priser: Søren Jørgensen, Søren P.K. Andersen og Brian Sigsgaard.

Modtagerne af Festudvalgets priser: Søren Jørgensen, Søren P.K. Andersen og Brian Sigsgaard.

Årets hjælper: Brian Sigsgaard stod ikke blot for planlægningen af træningslejr på Mallorca, men kørte sammen med Michelle Sandberg fra Amager til Mallorca retur i bil med alle cyklerne. En lille smuttur på 2200 km hver vej.