Nyt på trænerfronten er lig med ekstra tilbud til dig

Mulighed for ekstra tekniktræning om torsdagen resten af indendørssæsonen. Vi får en ekstra cykeltræner om søndagen fra 28. april – og der er lavet aftale med en svømmetræner om åbentvand-træningen. Få overblikket her.

Fokus på din svømmeteknik 
Fra torsdag den 25. april er det igen muligt at få 30 minutters ene-undervisning med fokus på din svømmeteknik. Det er Gustav Palm-Henriksen, der som et supplement til den øvrige svømmetræning, står på kanten og giver tips til, hvad netop du bør fokusere på.

Da der er tale om ene-undervisning kræver det tilmelding – der er fem pladser hver torsdag, og der er tilmelding via hjemmesiden. Bliver du forhindret, så afmeld dig, så en anden kan få glæde af tilbuddet. Er du tilmeldt, så tjek rækkefølgen, inden du tager hjemmefra, så du ved, hvornår du skal være klar.

Tilbuddet gælder resten af indendørssæsonen.

 

Åbentvandssæsonen kommer tættere på – vi har allerede træner klar

Sofie Andersen

Sofie Andersen

Sofie Alsted Andersen er ligesom Lars Brian Nielsen ikke et nyt ansigt i KVIK TRI TEAM. Også her kan vi sige ‘Velkommen tilbage’, for Sofie har sagt Ja til at stå for vores udendørs svømmetræning i lagunen hele sommeren.

Sofie er uddannet triatlon-træner hos Dansk Triatlon Forbund.

Mere information om den udendørssvømmetræning, når vandet er blevet varmere!