Nyt om tøjbestilling / 3 stk. reglen

Der har været nogen kritik af reglen om, at der skal være mindst 3 bestillinger på en vare/tøjmodel, når vi bestiller klubtøj, for at varen bliver leveret. Og det er da også pokkers ærgerligt, når man ikke kan få det klubtøj, man ønsker.

Baggrunden for reglen er naturligvis, at tøjet specialproduceres til KVIK TRI TEAM, og vi ønsker at holde priserne nede.

Men vi har lyttet til kritikken og fået forhandlet en aftale på plads (på prøvebasis), hvor reglen om mindst 3 bestillinger ophæves mod merbetaling.

Det vil konkret betyde, at er der modeller, som der kun er en eller to bestillinger på, så vil ordren kunne leveres mod en ekstrabetaling på 25 procent af varens pris. Denne merbetaling skal falde inden ordren sættes igang, og man vil få en mail med information. Og man har naturligvis mulighed for at takke Nej til tilbuddet.

Ordningen er trådt i kraft NU – det betyder, at hvis du bestilte tøj her midt i juni, som der kun var en eller to bestillinger på, så har du modtaget en mail fra Company Sport med information om, hvordan du kan sikre dig dit tøj mod ekstra betaling. Der er frist for at melde tilbage til Company Sport fredag den 19. juni kl. 22. Bekræfter du ikke dit køb og indbetaler merprisen inden da, annulleres dit køb.

Spørgsmål til ordningen skal rettes til Company Sport på info@companysport.dk.