Nyt fra bestyrelsen

Siden vores seneste generalforsamling 19. marts, hvor vi fik valgt en ny bestyrelse, er der sket en del. Derfor en kort opdatering fra bestyrelsen, så I ved, hvad vi arbejder med.

Kontingentet sættes ned
I en tid hvor alting stiger, har vi fået sat vores kontingent ned til nu 200 kr/mdr. Vores kontingent har været lidt højere end i mange andre tri-klubber, og derfor sætter vi det ned nu. Både af hensyn til vores gode loyale medlemmer og i håbet om at tiltrække flere nye medlemmer.

Samarbejde med Amager Triatlon Klub
Vi har haft et møde med ATK om at starte fællestræning op, da det bare er sjovere at være flere til træning – og begge klubber godt kunne bruge lidt flere til træningerne. Som I har opdaget allerede betyder det, at vi cykeltræner sammen onsdag og søndag. Mandage og lørdage er svømmetræningerne også åbne for medlemmer af begge klubber.

Udendørs svøm
Vi har i år satset lidt ekstra på udendørssvøm: De fire første mandage står svømmekonsulent og triatlet Jesper Damsgaard for træningen. Vi har sidste træning med Jesper på mandag den 20. juni – kom og vær med! Det har været skønt at se fremmødet hidtil!

Benjamin overtager træningen sammen med en assistent efter den 20. juni.

Vores mandagstræninger er åbne for alle – både personer helt udefra, men også for resten af KVIK. Tag godt imod de nye potentielle medlemmer.

Husk i øvrigt, at udendørs svøm afsluttes med Havstafetten den 29. august, hvor alle er velkomne.  

Samarbejde med nyt svømmehold om lørdagen
Vi fik, inden vi rykkede lørdagssvømning ud, selskab i svømmehallen om lørdagen af et nyt Open Water hold, der har Joao Mantas som træner. Vi har aftalt, at vi afgiver en bane til dem i Korseren, for så til gengæld at have muligheden for at træne med dem ude i havet lørdage kl. 7:00. En fordel for begge parter.

Løbetræning med Amager Atletik Klub
Løbetræningen med Amager Atletik Klub er en stor succes og der er på holdet ofte mellem 20-30 deltagere herunder 5-10 fra KVIK TRI TEAM. Vi holder fast i tirsdagsløb hele året.

Efteråret
Når sommeren rundes af, skal vi naturligvis stadig træne og have nogle spændende arrangementer.
Vi har ikke planlagt noget konkret endnu, og vi vil meget gerne have at medlemmerne også byder ind og står for nogle arrangementer. Så kom frisk, vi skal nok hjælpe til. Skriv til bestyrelsen på kontakt@kvik-tri.dk med dine ideer

Spinning
I den forgange sæson var fremmødet til spinning ikke stort, og vi overvejer vi om tiden er inde til at prøve noget nyt. Vi har ikke lagt os fast på noget endnu – der kommer mere info til efteråret.

Synlighed og klubånd
Træn gerne i klubtøj – der er mange, der ser os og bliver inspireret til at træne med.

Følg os også på Instagram, hvor vi hedder @kviktriteam – vi deler stort og småt fra træning og stævner. Brug selv #kviktriteam på Instagram, når du træner og ude! Det inspirerer og er med til at gøre os en klub, folk kender.