Onsdagstræningen rykker ind – og anden vigtig viden

Hermed nyt fra bestyrelsen, der har en række tiltag, du som medlem bør kende til.

Læs om: 

 • Onsdagscykling rykker indenfor og lidt om vintercykling
 • Justering af svømning om mandagen
 • Klubtøj
 • Vigtige datoer
 • Hvad arbejder vi ellers med?

Onsdagscykling rykker indenfor fra 4. oktober
Den 27. september har vi årets sidste onsdagscykling udenfor. I stedet tilbyder vi fra onsdag den 4. oktober  spinning i SATS på Amager Strandvej sammen vores venner fra Amager Triatlon Klub.

Vi spinner fra kl. 19.30- 21.30 under kyndig instruktiom af Mikkel og Dennis, der skiftes til at tage træner-tjansen og sørge for, at vi får høj puls. Læs mere om spinning i kalenderen.

Søndagscykling fortsætter med distancer på 80-100 km
Vi fortsætter søndagscykelturene efteråret og vinteren igennem med start kl. 8.00 fra Rød Port. Fra oktober til januar vil distancen være mellem 80 og 100 km – og derefter begynder vi i løbet af foråret igen at øge distancerne.

Vi har i en periode ydet lidt ekstra service med information om cykeltræningen på Facebook – den service kan du ikke længere regne med. Til gengæld kan du regne med, at træningen gennemføres, medmindre der kommer en eksplicit aflysning.

Justering af svømning om mandagen
Vi har nu svømmet inde nogle uger og gjort os nogle erfaringer, der giver anledning til at justere lidt, så vi får tilgodeset både dem, der vil svømme langt, og dem der gerne vil ramme klorvandet lidt senere.

Det betyder, at du enten kan komme til mandagssvøm kl. 19.30 eller kl. 20.45 – programmet bliver gennemgået på begge tidspunkter. De, der vil svømme langt kan så komme tidligt og bare fortsætte. Der er plads til alle, hvis vi rykker lidt sammen i banerne.

Vores nye træner Emil gør det godt, så har du ikke allerede været til træning, så er det her en opfordring til at være med!

Klubtøj
Der kommer snarest mail ud omkring mulighed for at bestille klubtøj. Det vil være muligt at bestille diverse vintertøj fra slut september til 8. oktober. Herefter vil der gå ca. 6 uger før tøjet bliver leveret.

Der kommer særskilt information omkring bestilling og vintersortimentet. I januar vil det blive muligt at bestille sommer/stævnetøj med forventet levering i april.

Datoer til din kalender og din inspiration:

 • 27. september: Klubaften sammen med Amager Atletik Club i Kaiser Sport på Frederikssundsvej fra 18.00-19.30. Du vil kunne få 30 procent rabat i butikken denne aften (der kan være undtagelser).
 • 4. oktober: Vi begynder spinning
 • 31. december: Nytårsløb! Vi løber sammen 7, 14 eller 21 km i roligt tempo. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og inviter gerne venner og familie med. Der kommer mere information om vores eget nytårsløb senere. Regn med en deltagerbetaling på ca. 30-50 kr. som dækker champagne og kransekage.
 • 10. marts 2024: Der er en række medlemmer, der er allerede nu er tilmeldt Fort til Fort, der er et socialt maraton fra Gladsaxe Fort til Dragør Fort i en gruppe med pace 6 min pr. km eller 6.30 pr. km. Undervejs er der pauser, hvor der fortælles om Københavns Befæstning. Løbet afsluttes med mad på Dragør Fort. Se mere på https://www.forttilfort.dk/. Pris ca. 500 kr.
 • 20.-27. april 2024: Træningslejr på Mallorca via Uperform. Der er 9 tilmeldte fra KVIK TRI TEAM, men der er plads til flere. Bestil via Uperform https://www.uperform.dk/ Pris ca. 7200 kr.
 • 24.-26. maj 2024: Forventede og foreløbige datoer for vores traditionsrige træningstur til Bornholm. Vi sender mere information ud omkring tilmelding mv., når vi kommer tættere på.
 • 1. juni 2024: Karrebæksminde Tri. Vi bruger dette stævne til at afvikle vores klubmesterskab – ligesom i 2023, og vi opfordrer alle medlemmer til at deltage. Distancen er 950 m svøm, 50 km cykling og 10,5 km løb. Tilmeld dig på https://kbaektri.com/
  Husk at skrive KVIK TRI TEAM som klub

Hvad arbejder vi ellers med?

Lørdagsløb
Der vil fortsat komme opslag omkring længere lørdagsløb på Facebook. Der er blandt andet planer om at løbe Amarminoen samt et Matador-løb i de københavnske gader. Hold øje i Facebook-gruppen.

Nytårskur
Vi er ved at fastlægge dato for en nytårskur som erstatning for den tidligere pokalfest. Meld meget gerne ind, hvis du har lyst til at deltage i planlægningen af festen.

 Har du en god ide?
Hvis du har gode ideer til arrangementer/ træninger mv., som du gerne vil lave sammen med dine kvikke klubkammerater, er du altid velkommen til at slå op i facebookgruppen eller kontakte nogle fra bestyrelsen.

Svømning: Indendørssæsonen begynder med ændringer – og vi slutter åbent vand-sæsonen af med kaffe og kage

Efter en god og lang sommer med et meget stort og stabilt fremmøde til åbent vand-svømning hele sæsonen, er det snart tid til at rykke indenfor igen. Vi håber, at ligeså mange dukker op til træningen, når vi rykker ind i Korsvejens svømmehal fra og med lørdag den 2. september.

Pilegårdsbadet lukkede i sommers, og det har betydet, at mange hold i KVIK enten har mistet svømmetid, er blevet slået sammen eller har fået nye træningstider. Bestyrelsen har arbejdet meget for, at vi i tri-afdelingen kan blive i Korsvejens svømmehal samt beholde vores lørdag morgen, som er meget populær, både for os og mange andre hold.

Det er lykkedes, og vi har som sidste år følgende svømmetider i Korsvejens Svømmehal:

 • Mandag kl. 19:30 – 21:45 (første gang 4. september)
 • Torsdag kl. 20:30 – 21:45
 • Lørdag kl. 07:00 – 09:00 (selvtræning) – kom når du vil

Men vi prøver også noget nyt – vi går nemlig væk fra opdelingen i hold A og B, så alle kan komme fra træningens start. Det betyder, at vi om mandagen kan tilgodese dem, der ønsker at svømme længere tid. Og så tror vi, at flere til træning gør det sjovere for alle!

Vi evaluerer løbende, om de nye tiltag virker, og hvis ikke så går vi tilbage til holdopdeling. 

Farvel til Benjamin – velkommen til Emil
Vi har desuden efter 10 år fået ny træner – eller rettere tre. Den primære træner hedder Emil og vil præsentere sig selv på kanten. Tak til Benjamin for god træning gennem årene!

Vi slutter af i lagunen med kaffe og kage
Desværre slutter vi ikke udesæsonen af med Havstafet i år – men vi skal selvfølgelig markere overgangen fra ude til inde. Derfor er der kage og kaffe efter svømning i Amager Strandpark mandag den 28. august. Vi mødes som altid på p-pladsen ved Jollerampen kl. 17:30 og svømmer en tur, inden vi finder den varme kaffe frem. 

Vel mødt – både ude og inde!

Husk at tilmelde dig næste sæson – og vær med til hep, når Ironman Copenhagen rammer byen næste søndag!

Skal vi være klubkammerater i næste sæson?

Alle medlemmer af KVIK TRI TEAM har fået en mail fra KVIK Kastrup helt tilbage den 26. juni med betalingslink for den kommende sæson. Men vi har opdaget, at mange ikke synes, de har modtaget den. Pokkers! Tjek derfor gerne dit spamfilter.

Betalingsfristen var 1. august, så skynd dig at få betalt for det næste halvår, hvis du ikke har gjort det allerede. Kan du ikke finde mailen, så kan du også via klubmodulet på www.kvikkastrup.dk logge ind på din profil og gennemføre betalingen der.

Vi glæder os til at se dig til træning – og vi håber også, at du vil være med til den store heppefest, som vi holder hvert år til ironman!

Ironman hep – brunchen kræver tilmelding
I år har KVIK TRI TEAM ni medlemmer til start på søndag den 20. august, og traditionen tro skal både de og alle de andre deltagere mærke KVIK TRI TEAMs kærlighed hele dagen!

Vi sender alle afsted på cykelruten fra Lagunebroen og tager derefter hjem til Malene på Helikonsvej 14 og spiser en hjemmelavet brunch, inden vi sætter vores heppezone op overfor Kayak Bar på Havnegade.

Det plejer at være en fest, hvor nuværende og tidligere medlemmer, venner og familier mødes og hygger og hepper sammen! Du kan selvfølgelig komme og gå, som det passer ind i dit program, men vil du være med til brunchen kræver det tilmelding af hensyn til indkøb. Du tilmelder dig ved at sende 65 kroner til Sanne via mobile pay (nummer 20760470) senest den 15. august. Familie er velkommen til at deltage. 

Nyt medlemstilbud: Rabat på kropsterapi

Som medlem af KVIK TRI TEAM er det nu muligt at få rabat på kropsterapi hos Maria Adamsen. Hvis navnet lyder bekendt, så kan det være fordi Maria Adamsen er tidligere medlem af klubben – og Maria har også tidligere været cykeltræner for os.

Maria tilbyder Manuvision kropsterapi, der er en behandlingsform, hvis principper bygger på, at krop og psyke hænger sammen. Behandlingsformen består bl.a. af dybdegående massageteknikker, stræk, pulseringer, akupressur, og zonepunkter samt åndedrættet. Efter en behandling vil du føle større ro med en afspændt krop og et lettere sind samt følelsen af mere plads i kroppen. Udgangspunktet for at få kropsterapi er vidt forskelligt – alt lige fra kronisk sygdom til sportsskade eller søvnproblemer. Som medlem af KVIK TRI TEAM får du 20 procent rabat på behandling. 

» Læs mere og book tid hos Maria Adamsen

 

Svømning aflyst pga risiko for lyn og torden mandag den 26. juni

DMI varsler farligt vejr over Amager Strandpark i aften med risiko for skybrud, torden og lyn. 

Derfor aflyser vi selvfølgelig svømmetræningen. Sikkerhed fremfor alt!

Anders Myrhøj, chef for drift og sekretariat i TrygFonden Kystlivredning, har tidligere udtalt:

“Man bør ikke bade i tordenvejr. Det er ikke fordi, at der er større risiko for, at lynet slår ned i vand end andre steder. Men hvis det sker, så gør salte og mineraler vandet strømledende. Det betyder, at et kraftigt lyn kan slå en person ihjel, selvom om det slår ned 100 meter væk. Man bør derfor skynde sig op af vandet, også hvis tordenvejret er et stykke væk fra stedet, hvor man bader.”

Samtidig fremgår det af hjemmesiden respektforvand.dk, at der ikke er større risiko ved at være i vandet end på stranden, men bliver du slået bevidstløs af lynet, vil du drukne i vandet.

Vi ses til træning – bare ikke i aften!

Vi overgiver os til sommeren og aflyser svømning i Korsvejen resten af juni

Både vejret og vandet er varmt, og der har været rigtig godt fremmøde til vores åbent vand-svømning, siden vi rykkede ud 5. juni. Faktisk så godt, at det ikke giver mening at fastholde et træningstilbud indendørs juni ud. 

Derfor aflyser vi de sidste træningsgange i Korsvejens Skoles svømmehal på denne side af sommerferien, så vi bruger vores ressourcer bedst muligt.

Vi ses til svømning i Amager Strandpark! 

Svømmetræning flytter snart udendørs – få overblikket her

Åbent vand-sæsonen er lige om hjørnet, og vi får derfor færre træningsmuligheder i Korsvejens Svømmehal i juni. Her får du overblikket:

MANDAGE
Vores mandagstræning flytter ud fra 5. juni.
Det betyder, at vi har sidste mandagstræning i Korsvejens Svømmehal på mandag den 22. maj. Hallen er nemlig lukket den 29. maj pga. 2. pinsedag.

De første fem mandage (5/6, 12/6, 19/6, 26/6 og 3/7) kommer Open Water svømmeekspert og triatlet Jesper Damgaard og træner os.

Alle mandagstræninger er åbne for både KVIK TRI TEAM, andre medlemmer af KVIK Kastrup og alle andre, der har lyst. Alle niveauer  kan deltager. Eneste krav er, at man har egen våddragt og føler sig tryg i åbent vand. Husk den pangfarvede badehætte af sikkerheds hensyn.

TORSDAGE
Vi har fortsat træning i svømmehallen i Korsvejens Skole frem til og med 29. juni.

Ønsker du at svømme ude inden da – og i sommeren, mens vi ikke har adgang til hallen – opfordrer vi alle KVIK’ere til at mødes kl 17:30 ved Jollerampen og svømme sammen. Både for det sociale, for sikkerheden, fordi det er sjovere at trænere sammen – og fordi vi også kan lære af hinanden og gøre hinanden bedre. 

LØRDAGE
Sidste chance for at træne inde en lørdag morgen på denne side af sommerferien er lørdag den 3. juni. 

Vi opfordrer alle KVIK’ere, der vil svømme i weekenden til at mødes kl 7 lørdage ved Jollerampen og svømme sammen. Både for det sociale, for sikkerheden, fordi det er sjovere at trænere sammen – og fordi vi også kan lære af hinanden og gøre hinanden bedre. 

Vi slutter udesæsonen af den 28. august med Havstafetten – og begynder indesæsonen den 1. september. Mere om begge dele senere!

PRAKTISK INFO

 • Vi mødes ved Jollerampen i Amager Strandpark og er omklædte på starttidspunktet.
 • En pangfarvet badehætte et must – den hjælper med at holde varmen, men vigtigst: Den gør dig synlig.

Kalenderen er opdateret.

Husk at tilmelde dig Klubmesterskabet – i år også med dyst i makkerpar

Karrebæksminde Tri, der finder sted 3. juni, danner rammen om KVIK TRI TEAMs klubmester 2023 – og det er ved at være sidste chance for at tilmelde sig!

Udover at vi skal have fundet året kvindelige og mandlige klubmester, skal vi også have kåret årets KVIK TRI TEAM makkerpar 2023.

Og hvad handler KVIK TRI TEAM makkerpar om? Alle som deltager i klubmesterskabet, vil blive matchet med et andet klubmedlem (arrangørteamet laver holdene). Tiderne for hvert makkerpar bliver lagt sammen, og det makkerpar med samlet hurtigste tid, vil blive kåret som årets KVIK TRI TEAM makkerpar 2023.

Distancen vi dyster på er 950 m svøm – 50 km cykling – 10,5 km løb.

Du skal selv tilmelde dig stævnet – Karrebæksminde Tri lukker først for tilmeldingen 1. juni, men vil du være med i klubmesterskabet og makkerpar-konkurrencen, skal du senest være tilmeldt den 22. maj.

Du skal være medlem af KVIK TRI TEAM og være registreret under KVIK TRI TEAM for at deltage i klubmesterskabet 2023 – så HUSK at opgive klubnavnet ved tilmelding.

» Du tilmelder dig Karrebæksminde Tri og dermed klubmesterskabet her

På raceday vil der vil være opsat KVIK pavillon på løberuten, tæt ved målområdet, hvor familie og andre supportere kan samles under løbet.

Under stævnet vil alle deltagere fra KVIK TRI TEAM og venner af klubben blive placeret sammen i skiftezonen. Det kræver, at man er tilmeldt med klubnavn KVIK TRI TEAM eller har oplyst Susan eller Sanne, at man gerne vil placeres sammen med KVIK TRI TEAM.

Gode muligheder for at hygge – både før og efter stævnet
Vi hepper selvfølgelig til alle er i mål – og vi fortsætter hyggen lørdag aften, hvor der vil være fællesspisning på havneområdet eller et andet sted i nærheden af målområdet. Du skal selv medbringe mad og drikke.

Vil du gerne undgå at skulle køre hjem lørdag aften enten fordi du er træt efter at have givet alt, hvad du havde på cyklen og i løbeskoene eller fordi du har nydt en øl eller et glas vin, så find gerne en overnatningsmulighed og bliv til søndag i Karrebæksminde, hvor der er mange muligheder for overnatning.

Nogen kommer allerede fredag aften, så der er god tid til at teste ruterne eller blot hygge i de skønne omgivelser.

Mulige overnatningssteder – se for eksempel
» Enøe Camping

» Sommerhus-udlejning via Dancenter eller

» Sommerhus-udlejning via Novasol

Spørgsmål kan rettes til Susan eller Sanne

 

Cykeltræning: Masser af medlemsaktivitet betyder to aflysninger og en ændring

Cykeltræningen onsdag den 10. maj er aflyst, da en del af klubbens medlemmer deltager i Chrono Cup.

Medlemmerne er også aktive, når det gælder løb, og vi har flere til start søndag den 14. maj, når der løbes Copenhagen Marathon. Derfor flytter vi søndagens cykeltræning til lørdag – så har du også mulighed for at tage ind til byen og heppe søndag, hvis du ikke selv skal løbe.

Det betyder, at vi cykler lørdag den 13. maj, hvor turen på cirka 90 km går til Lejre og retur. Vi begynder som altid kl. 8 med start fra den røde port ved indgangen til Naturcenter Amager.

Der er så til gengæld ingen cykeltræning søndag den 14. maj. Vi aflyser også cykeltræningen søndag den 21. maj, da vi har 15 medlemmer, der er på klubtræningslejr på Bornholm.

Vi har desværre heller ingen svømmetræning torsdag den 18. maj, der er Kr. Himmelfartsdag.

Kalender er opdateret. 

 

Webshop med klubtøj er åben! Du skal bestille inden 16. april for at få tøj i denne bestillingsrunde med forventet levering i uge 22

En stensikker måde at få mere hep og flere highfives til stævner er ved at bære klubtøj.

Din klubkammerats mor, onkel eller kæreste kan genkende vores rød-sorte look – og vupti så har du også fået et “Kom så KVIK!” med på vejen, selvom I måske ikke har mødt hinanden før. Du får mange vink med på vejen, hvis du træner iført klubtøj.

Både nye og gamle medlemmer kan nu købe klubtøj fra Trimtex. I webshoppen finder du tritøj, sommercykeltøj, løbesinglet og priser.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?
I webshoppen finder du Trimtex’ online værktøj til vurdering af størrelser. De har også lavet en YouTube-video med hjælp til at finde den rette størrelse.

Vi har også denne gang fået en prøvekasse, så du kan prøve tøjet og mærke kvaliteten. Klubtøjet kan prøves hos Susan tirsdag den 11. april fra kl. 20.00-21.00 og torsdag den 13. fra kl. 17.30-18.30 på Gadbjergvej 22, 2770 Kastrup.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du også spørge en klubkammerat, som købte i vinters, og måske prøve deres klubtøj.

Hvordan bestiller jeg? 
Al bestilling foregår på Trimtex’ webshop.

Det er vigtigt at bestille inden tidsfristen. Bestiller du for sent, kommer din ordre ikke med i produktion.
 
Webshoppen lukker 16/04/2023  med forventet levering i uge 22.
 
Klik ”login” hvis du allerede har en konto eller ”New account” hvis det er første gang du bestiller.
 
Vores teamkode er: KvikTriTeam2022

Du modtager en ordrebekræftelse, når din ordre har er gennemført.

Problemer og brug for hjælp? Se filmen ‘Userguide for Trimtex online webshop’ eller skriv til support@trimtex.dk eller eller ring til telefon 89 87 09 00.
 
Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox. Brugere af Internet Explorer vil kunne opleve problemer.

Hvordan får jeg tøjet?
Du får tøjet sendt hjem til dig – og du skal derfor også betale levering. Hvis du vil spare lidt dér, så gå sammen med en klubkammerat og bestil sammen.