Svømmetræning flytter snart udendørs – få overblikket her

Åbent vand-sæsonen er lige om hjørnet, og vi får derfor færre træningsmuligheder i Korsvejens Svømmehal i juni. Her får du overblikket:

MANDAGE
Vores mandagstræning flytter ud fra 5. juni.
Det betyder, at vi har sidste mandagstræning i Korsvejens Svømmehal på mandag den 22. maj. Hallen er nemlig lukket den 29. maj pga. 2. pinsedag.

De første fem mandage (5/6, 12/6, 19/6, 26/6 og 3/7) kommer Open Water svømmeekspert og triatlet Jesper Damgaard og træner os.

Alle mandagstræninger er åbne for både KVIK TRI TEAM, andre medlemmer af KVIK Kastrup og alle andre, der har lyst. Alle niveauer  kan deltager. Eneste krav er, at man har egen våddragt og føler sig tryg i åbent vand. Husk den pangfarvede badehætte af sikkerheds hensyn.

TORSDAGE
Vi har fortsat træning i svømmehallen i Korsvejens Skole frem til og med 29. juni.

Ønsker du at svømme ude inden da – og i sommeren, mens vi ikke har adgang til hallen – opfordrer vi alle KVIK’ere til at mødes kl 17:30 ved Jollerampen og svømme sammen. Både for det sociale, for sikkerheden, fordi det er sjovere at trænere sammen – og fordi vi også kan lære af hinanden og gøre hinanden bedre. 

LØRDAGE
Sidste chance for at træne inde en lørdag morgen på denne side af sommerferien er lørdag den 3. juni. 

Vi opfordrer alle KVIK’ere, der vil svømme i weekenden til at mødes kl 7 lørdage ved Jollerampen og svømme sammen. Både for det sociale, for sikkerheden, fordi det er sjovere at trænere sammen – og fordi vi også kan lære af hinanden og gøre hinanden bedre. 

Vi slutter udesæsonen af den 28. august med Havstafetten – og begynder indesæsonen den 1. september. Mere om begge dele senere!

PRAKTISK INFO

  • Vi mødes ved Jollerampen i Amager Strandpark og er omklædte på starttidspunktet.
  • En pangfarvet badehætte et must – den hjælper med at holde varmen, men vigtigst: Den gør dig synlig.

Kalenderen er opdateret.

Husk at tilmelde dig Klubmesterskabet – i år også med dyst i makkerpar

Karrebæksminde Tri, der finder sted 3. juni, danner rammen om KVIK TRI TEAMs klubmester 2023 – og det er ved at være sidste chance for at tilmelde sig!

Udover at vi skal have fundet året kvindelige og mandlige klubmester, skal vi også have kåret årets KVIK TRI TEAM makkerpar 2023.

Og hvad handler KVIK TRI TEAM makkerpar om? Alle som deltager i klubmesterskabet, vil blive matchet med et andet klubmedlem (arrangørteamet laver holdene). Tiderne for hvert makkerpar bliver lagt sammen, og det makkerpar med samlet hurtigste tid, vil blive kåret som årets KVIK TRI TEAM makkerpar 2023.

Distancen vi dyster på er 950 m svøm – 50 km cykling – 10,5 km løb.

Du skal selv tilmelde dig stævnet – Karrebæksminde Tri lukker først for tilmeldingen 1. juni, men vil du være med i klubmesterskabet og makkerpar-konkurrencen, skal du senest være tilmeldt den 22. maj.

Du skal være medlem af KVIK TRI TEAM og være registreret under KVIK TRI TEAM for at deltage i klubmesterskabet 2023 – så HUSK at opgive klubnavnet ved tilmelding.

» Du tilmelder dig Karrebæksminde Tri og dermed klubmesterskabet her

På raceday vil der vil være opsat KVIK pavillon på løberuten, tæt ved målområdet, hvor familie og andre supportere kan samles under løbet.

Under stævnet vil alle deltagere fra KVIK TRI TEAM og venner af klubben blive placeret sammen i skiftezonen. Det kræver, at man er tilmeldt med klubnavn KVIK TRI TEAM eller har oplyst Susan eller Sanne, at man gerne vil placeres sammen med KVIK TRI TEAM.

Gode muligheder for at hygge – både før og efter stævnet
Vi hepper selvfølgelig til alle er i mål – og vi fortsætter hyggen lørdag aften, hvor der vil være fællesspisning på havneområdet eller et andet sted i nærheden af målområdet. Du skal selv medbringe mad og drikke.

Vil du gerne undgå at skulle køre hjem lørdag aften enten fordi du er træt efter at have givet alt, hvad du havde på cyklen og i løbeskoene eller fordi du har nydt en øl eller et glas vin, så find gerne en overnatningsmulighed og bliv til søndag i Karrebæksminde, hvor der er mange muligheder for overnatning.

Nogen kommer allerede fredag aften, så der er god tid til at teste ruterne eller blot hygge i de skønne omgivelser.

Mulige overnatningssteder – se for eksempel
» Enøe Camping

» Sommerhus-udlejning via Dancenter eller

» Sommerhus-udlejning via Novasol

Spørgsmål kan rettes til Susan eller Sanne

 

Cykeltræning: Masser af medlemsaktivitet betyder to aflysninger og en ændring

Cykeltræningen onsdag den 10. maj er aflyst, da en del af klubbens medlemmer deltager i Chrono Cup.

Medlemmerne er også aktive, når det gælder løb, og vi har flere til start søndag den 14. maj, når der løbes Copenhagen Marathon. Derfor flytter vi søndagens cykeltræning til lørdag – så har du også mulighed for at tage ind til byen og heppe søndag, hvis du ikke selv skal løbe.

Det betyder, at vi cykler lørdag den 13. maj, hvor turen på cirka 90 km går til Lejre og retur. Vi begynder som altid kl. 8 med start fra den røde port ved indgangen til Naturcenter Amager.

Der er så til gengæld ingen cykeltræning søndag den 14. maj. Vi aflyser også cykeltræningen søndag den 21. maj, da vi har 15 medlemmer, der er på klubtræningslejr på Bornholm.

Vi har desværre heller ingen svømmetræning torsdag den 18. maj, der er Kr. Himmelfartsdag.

Kalender er opdateret. 

 

Webshop med klubtøj er åben! Du skal bestille inden 16. april for at få tøj i denne bestillingsrunde med forventet levering i uge 22

En stensikker måde at få mere hep og flere highfives til stævner er ved at bære klubtøj.

Din klubkammerats mor, onkel eller kæreste kan genkende vores rød-sorte look – og vupti så har du også fået et “Kom så KVIK!” med på vejen, selvom I måske ikke har mødt hinanden før. Du får mange vink med på vejen, hvis du træner iført klubtøj.

Både nye og gamle medlemmer kan nu købe klubtøj fra Trimtex. I webshoppen finder du tritøj, sommercykeltøj, løbesinglet og priser.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?
I webshoppen finder du Trimtex’ online værktøj til vurdering af størrelser. De har også lavet en YouTube-video med hjælp til at finde den rette størrelse.

Vi har også denne gang fået en prøvekasse, så du kan prøve tøjet og mærke kvaliteten. Klubtøjet kan prøves hos Susan tirsdag den 11. april fra kl. 20.00-21.00 og torsdag den 13. fra kl. 17.30-18.30 på Gadbjergvej 22, 2770 Kastrup.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du også spørge en klubkammerat, som købte i vinters, og måske prøve deres klubtøj.

Hvordan bestiller jeg? 
Al bestilling foregår på Trimtex’ webshop.

Det er vigtigt at bestille inden tidsfristen. Bestiller du for sent, kommer din ordre ikke med i produktion.
 
Webshoppen lukker 16/04/2023  med forventet levering i uge 22.
 
Klik ”login” hvis du allerede har en konto eller ”New account” hvis det er første gang du bestiller.
 
Vores teamkode er: KvikTriTeam2022

Du modtager en ordrebekræftelse, når din ordre har er gennemført.

Problemer og brug for hjælp? Se filmen ‘Userguide for Trimtex online webshop’ eller skriv til support@trimtex.dk eller eller ring til telefon 89 87 09 00.
 
Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox. Brugere af Internet Explorer vil kunne opleve problemer.

Hvordan får jeg tøjet?
Du får tøjet sendt hjem til dig – og du skal derfor også betale levering. Hvis du vil spare lidt dér, så gå sammen med en klubkammerat og bestil sammen.
 
 

Vi cykler ude fra på onsdag – og svømning er aflyst i påsken

Grundet påskelukning af svømmehallen på Korsvejens Skole, må vi desværre aflyse svømning i uge 14 (fra mandag den 3. april) og frem til og med 2. påskedag (mandag den 10. april).

Men påske betyder også forår!

Derfor har vi nu haft sæsonens sidste spinning og fra onsdag den 5. april cykler vi ude hver onsdag. Vi mødes ved Den Røde Port, hvor vi også mødes til søndagens cykeltræning, kl. 17:30 og cykler 90-120 minutter. Alle kan være med!

Kalenderen er opdateret – og her finder du også en nærmere beskrivelse af, hvor Den Røde Port er, så du nemt kan finde cykeltræningen og være med fra starten.

God træning – og god påske!

Generalforsamling 2023 – din stemme er vigtig

21. marts er der generalforsamling i KVIK Kastrup, som KVIK TRI TEAM er en del af. Tri-afdelingens generalforsamling finder sted som en del af dagsordenen. Grundet kommunens økonomiske situation er der lagt op til store besparelser, så det er vigtigt, at du som medlem af KVIK TRI TEAM møder op!

HVOR OG HVORNÅR?
Generalforsamlingen finder sted tirsdag den 21. marts kl. 18:30 i klubhuset, Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup

Som medlem af KVIK TRI TEAM, og dermed også KVIK Kastrup, fik du indkaldelsen til generalforsamlingen på mail 28. februar. Her fremgår også den samlede dagsorden for mødet.

HVAD ER PÅ DAGSORDENEN?
På generalforsamlingen er der som sædvanligt beretninger, regnskab, budget og kontingent på dagsordenen.

Specifikt for tri-afdelingen aflægger KVIK TRI TEAMs formand beretning på møde i direkte forlængelse af generalforsamlingen, hvor vi også skal vælge vores egen bestyrelse.

Vi har brug for, at gode kræfter er klar til at træde ind – vi har både ledige pladser i bestyrelsen og mangler suppleanter. Så mød op, overvej om det er din tur til at tage en tørn for fællesskabet.

Status pt er:
  • Daniel Bojsen, formand, ikke på valg
  • Stine Andersen, kasserer, modtager genvalg
  • Susan Reimer, modtager genvalg
  • Trine Rivold, modtager genvalg

– og så er der som sagt et par vakante bestyrelsesposter, ligesom vi mangler suppleanter!

Generalforsamlingen er også dér hvor de gode idéer for året kan bringes på bordet. Bestyrelsen ønsker at lave flere sociale aktiviteter, men har brug for hænder til den praktiske planlægning af klubaftener, pokalfest, brunch ifm. Ironman, nytårsløb – så overvej gerne om du kan give en hånd med eller har en god idé til et socialt arrangement i løbet af året.
 
Vi sørger selvfølgelig for at tilpasse løbetræningen, så man kan nå tilbage og deltage i generalforsamlingen!
 
 

Ingen svømning i uge 7

Al svømning er aflyst i uge 7 pga. skolernes vinterferie. Men du kan stadig komme til løbetræning tirsdag, spinne onsdag og få en cykeltur i den friske luft med klubkammerater søndag.

Brug kalenderen på hjemmesiden, hvis du er tvivl om, hvornår og hvor der er træning!

God ferie, hvis du holder sådan en – og ellers så ses vi vel til træning?

Nye datoer for træningslejr på Bornholm: 19.-21. maj

Årets træningslejr kommer i år til at finde sted 19.-21. maj – det er weekenden efter Kristi Himmelfartsdag.

Vi har tidligere meldt ud, at træningslejren lå i Pinsen (26.-28 maj), men er blevet nødt til at rykke datoerne. 

Trods dato-forvirringen håber vi, at rigtig mange medlemmer har mulighed for at deltage i de tre dage med god træning og hygge.

Og så beklager vi ændringen til jer, der allerede havde sat krydset i kalenderen.

Mere information om træningsturen og tilmelding kommer senere. 

Klubmesterskabet 2023 afgøres 3. juni i Karrebæksminde

I 2023 afgøres KVIK TRI TEAMs klubmesterskab til Karresbækminde Triatlon, der finder sted lørdag den 3. juni.

Distancen er 950m svømning – 50km cykling – 10.5km løb

Du står selv for tilmeldingen. Vær opmærksom på, at prisen stiger 16. januar, så tilmeld dig inden den 15. januar. Du skal skrive KVIK TRI TEAM på som din klub ved tilmelding – så er du med i klubmesterskaber og har adgang til vores fælles del af skiftezonen. Vi ser gerne, at du racer i klubtøj, men det er ikke et krav.

» Læs mere om Karrebæksminde Triatlon og tilmeld dig her

Det er også muligt at deltage som stafet, men det indgår ikke i klubmesterskabet.

Vi kårer som altid en klubmester for kvinder og en for mænd. Vi følger reglerne for stævnet, og vi kårer klubmesteren baseret på netto-tid ud fra resultatlisten. Der er rullende start, så måske kommer du først over stregen, men…

Tilmeld dig gerne klubmesterskabet i vores egen kalender, så vi nemt kan se, hvem er der med!

Sæt i øvrigt kryds i kalenderen 26.-28. maj, hvor vi har træningslejr på Bornholm – en oplagt mulighed for at sætte den sidste træning i banken inden klubmesterskabet og se konkurrenterne an! Mere information om træningslejren følger.

Træning i julen og nytåret

Julen nærmer sig, og det betyder lidt færre fællestræninger end normalt.

Sidste svømning inden jul er mandag den 19. december, og vi starter vi op i Korsvejens Svømmehal igen mandag den 2. januar.

Sidste udendørscykling er søndag den 18. december, og vi begynder søndagsturene i 2023 søndag den 8. januar.

Der er ingen ændringer for spinning og løb i julen, så kom endelig til træning! Vi løber intervaller om tirsdagen og spinner om onsdagen.

Og så må du selvfølgelig ikke glemme at tilmelde dig vores nytårsløb den 31. december om formiddagen, hvor du kan løbe 7, 14 eller 21 km. Vi løber socialt – dvs sammen – og du er velkommen til at tage familien eller en ven med. Der er depot for hver 7. km, og vi slutter af med champagne og kransekage og ønsker hinanden et godt nytår.

Vi ses forhåbentligt til noget træning inden jul, men det kan ikke siges for ofte: God jul!