Snart tid til spinning-sæson

Efteråret og den mørke tid nærmer sig, og vi har nu planlagt, hvad der skal ske, når vi er færdige med at cykle ude om onsdagen, når september slutter.

Vi har nemlig booket en spinningsal sammen med Amager Triatlon Klub hos Sats på Amager Strandvej 108 hver onsdag fra oktober til marts.

Vi spinner i 90 minutter – fra klokken 19:00-21:00 – og kom i god tid, så du er klar på cyklen, når vi begynder. 

KVIK TRI TEAM og ATK skifte til at stå for instruktør, men uanset hvem, der står for programmet, så er DU meget velkommen til træningen! Vær med allerede fra 5. oktober.

Er du ikke medlem af SATS, siger du blot i receptionen, at du skal til spinning. Som ikke-medlem af SATS kan du komme en ½ time før, vi begynder, og du har en halv time efter træningen til omklædning mv. Ønsker du at træne i centerets øvrige faciliteter før eller efter cykeltræningen skal du være medlem..

Praktisk

 • Husk håndklæde og væske – du kommer til at svede!
 • Du skal bruges almindelige Look-klamper (LOOK DELTA) på skoene – ikke Keo eller lignende.
 • Pulsbælter fra Suunto og Polar kan synkroniseres med den computer, der er på cyklen.
 • Vi begynder timen kl. 19:30, så vær der i god tid, så du er klar på cyklen.
 • Bliver du forhindret i at deltage, er det VIGTIGT, at du afmelder dig.
 • Du behøver ikke være medlem af SATS for at deltage i denne træning. Er du ikke medlem af SATS, siger du blot i receptionen, at du skal til spining/cykling. Som ikke-medlem af SATS kan du komme en ½ time før, vi begynder, og du har en halv time efter træningen til omklædning mv. Ønsker du at træne i centerets øvrige faciliteter før eller efter cykeltræningen skal du være medlem.
 • Der plejer at være cykler til alle, men vil du være HELT sikker på en cykel, så tilmeld dig. Er der flere deltagere end cykler, så har tilmeldte forrang. Er en cykel ledig 5 minutter inde i timen, er der frit slag – uanset hvilken klub du kommer fra! Er du tilmeldt, men forhindret – så husk at afmelde dig, så andre kan få din plads.

Søndagscykling holder feriepause

Trænerne holder sommerferie, og derfor har vi sløjfet vores fælles søndagscykling i kalenderen fra søndag den 17. juli til og med 7. august (uge 28-31).

Men derfor skal cyklerne jo luftes alligevel – vores onsdagscykeltræning fortsætter hele sommeren igennem, og brug gerne vores Facebook-gruppe til at aftale søndagsture (eller ture alle andre dage). 

Vi glæder os til at køre søndagsture med kaptajner igen fra 14. august.

God træning, god weekend og god sommer! 

 

Samarbejde om cykeltræning

Vi har i en periode samarbejdet med Amager Triatlon Klub om cykeltræningen, og vi har efter en evaluering aftalt at forlænge samarbejdet.

Det betyder, at onsdagstræningen fremadrettet begynder kl 17.30 ved indgangen til Naturcenter Amager (Den røde Port), og at der om søndagen altid vil være to hold med trænere/holdkaptajner. Det betyder, at vi har et hold, der kører langt, og et der kører kortere. Holdet, der kører kortere vender om efter en times tid – evt efter fælles intervaller.

Vel mødt til træning!

 

 

 

27. juni: Svømmeevent er en del af klubmesterskabet

Vi havde egentlig planlagt – og meldt ud – at 2. afdeling i klubmesterskabet var et svømmeevent mandag den 20. juni.
 
Men mandag den 20. juni er sidste træning, hvor vi har Jesper Damgaard med os i vandet. Og det skal vi naturligvis udnytte fuldt ud:
 
Derfor flytter vi klubmesterevent en uge til mandag 27. juni, hvor startskuddet går kl 17:30! Vær med uanset om du gør dig forhåbninger om en placering i klubmesterskabet eller ej – det bliver både sjovt og god træning. Og måske har vi noget særligt spas i ærmet? 
 
Vi håber at se rigtig mange til svømmetræning med Jesper på mandag og til klubmesterevent mandag 27. juni.
 
God weekend, god træning – og godt ræs til alle, der skal køre stævne!
 
 

Nyt fra bestyrelsen

Siden vores seneste generalforsamling 19. marts, hvor vi fik valgt en ny bestyrelse, er der sket en del. Derfor en kort opdatering fra bestyrelsen, så I ved, hvad vi arbejder med.

Kontingentet sættes ned
I en tid hvor alting stiger, har vi fået sat vores kontingent ned til nu 200 kr/mdr. Vores kontingent har været lidt højere end i mange andre tri-klubber, og derfor sætter vi det ned nu. Både af hensyn til vores gode loyale medlemmer og i håbet om at tiltrække flere nye medlemmer.

Samarbejde med Amager Triatlon Klub
Vi har haft et møde med ATK om at starte fællestræning op, da det bare er sjovere at være flere til træning – og begge klubber godt kunne bruge lidt flere til træningerne. Som I har opdaget allerede betyder det, at vi cykeltræner sammen onsdag og søndag. Mandage og lørdage er svømmetræningerne også åbne for medlemmer af begge klubber.

Udendørs svøm
Vi har i år satset lidt ekstra på udendørssvøm: De fire første mandage står svømmekonsulent og triatlet Jesper Damsgaard for træningen. Vi har sidste træning med Jesper på mandag den 20. juni – kom og vær med! Det har været skønt at se fremmødet hidtil!

Benjamin overtager træningen sammen med en assistent efter den 20. juni.

Vores mandagstræninger er åbne for alle – både personer helt udefra, men også for resten af KVIK. Tag godt imod de nye potentielle medlemmer.

Husk i øvrigt, at udendørs svøm afsluttes med Havstafetten den 29. august, hvor alle er velkomne.  

Samarbejde med nyt svømmehold om lørdagen
Vi fik, inden vi rykkede lørdagssvømning ud, selskab i svømmehallen om lørdagen af et nyt Open Water hold, der har Joao Mantas som træner. Vi har aftalt, at vi afgiver en bane til dem i Korseren, for så til gengæld at have muligheden for at træne med dem ude i havet lørdage kl. 7:00. En fordel for begge parter.

Løbetræning med Amager Atletik Klub
Løbetræningen med Amager Atletik Klub er en stor succes og der er på holdet ofte mellem 20-30 deltagere herunder 5-10 fra KVIK TRI TEAM. Vi holder fast i tirsdagsløb hele året.

Efteråret
Når sommeren rundes af, skal vi naturligvis stadig træne og have nogle spændende arrangementer.
Vi har ikke planlagt noget konkret endnu, og vi vil meget gerne have at medlemmerne også byder ind og står for nogle arrangementer. Så kom frisk, vi skal nok hjælpe til. Skriv til bestyrelsen på kontakt@kvik-tri.dk med dine ideer

Spinning
I den forgange sæson var fremmødet til spinning ikke stort, og vi overvejer vi om tiden er inde til at prøve noget nyt. Vi har ikke lagt os fast på noget endnu – der kommer mere info til efteråret.

Synlighed og klubånd
Træn gerne i klubtøj – der er mange, der ser os og bliver inspireret til at træne med.

Følg os også på Instagram, hvor vi hedder @kviktriteam – vi deler stort og småt fra træning og stævner. Brug selv #kviktriteam på Instagram, når du træner og ude! Det inspirerer og er med til at gøre os en klub, folk kender.

Tag løbesko med til cykeltræning i morgen, hvor vi mødes ved den røde port

I morgen, onsdag den 1. juni, skal du huske at stemme i god tid, så du kan nå klubtræningen. Derudover skal du være opmærksom på, at vi har ændret i den planlagte cykeltræning, så mødestedet er ved den røde port ved indgangen til Naturcenter Amager. Og du skal have løbesko med, da vi laver lidt duatlon/skiftetræning med tre gange cykling og tre gange løb.

Vi begynder som altid kl. 17:30

Træningen foregår sammen med Amager Triatlon Klub.

 

Åbent vand-sæsonen står for døren: Info om lagunesvøm og Korser-træning

Åbent vand-sæsonen er lige om hjørnet, og vi har allerede haft vores sidste mandagstræning i Korsvejens Svømmehal denne sæson. Men du kan stadig svømme inde om torsdagen. Her får du overblikket:

MANDAGE
Vores mandagstræning flytter nu ud. Vi begynder træningen ude mandag den 30. maj. Den første gang starter vi med intro og sikkerhed i vandet – og svømmer ialt ca. 30-45 min. Klubben for at der er kaffe, snack og lidt at drikke når man kommer op. 

De første fire mandage (30/5, 6/6, 13/6 og 20/6) kommer Open Water svømmeekspert og triatlet Jesper Damgaard og træner os sammen med Benjamin. Resten af sommeren står Benjamin for træningen, mens forskellige hjælpere – som er i vandet – vil have som primær opgave at varetage sikkerheden.

Alle mandagstræninger er åbne for alle – både KVIK TRI TEAM, KVIK Kastrup og andre, der gerne vil svømme åbent vand. Eneste krav er, at man er +16år, har en våddragt og man skal være en let øvet svømmer.

TORSDAGE
Vi har fortsat træning i svømmehallen i Korsvejens Skole frem til og med 23. juni.

Ønsker du at svømme ude inden da – og i sommeren, mens vi ikke har adgang til hallen – opfordrer vi alle KVIK’ere til at mødes kl 17:30 ved Jollerampen og svømme sammen. Både for det sociale, for sikkerheden, fordi det er sjovere at trænere sammen – og fordi vi også kan lære af hinanden og gøre hinanden bedre. 

LØRDAGE
Sidste chance for at træne inde en lørdag morgen på denne side af sommerferien er på lørdag den 28. maj. 

Derefter rykker vi træningen ud, og svømmer med start fra Jollerampen kl. 7:00 lørdage. Træner er Joao Mantas, og holdet er et KVIK hold med fokus på Open Water. 

SÆRLIGE DATOER, DU SKAL VÆRE OBS PÅ

 • 30/5, 6/6, 13/6 og 20/6 har vi ekstra trænerressourcer i form af Open Water svømmeekspert og triatlet Jesper Damgaard
 • 13. juni – mandag i DGI Swim Week. Vi laver noget let grill efter svøm, og forventer, der kommer svømmere udefra og svømmer med.
 • 29. august – vi sluttet udesæsonen af med Havstafetten

PRAKTISK INFO

 • Vi mødes ved Jollerampen i Amager Strandpark og er omklædte på starttidspunktet.
 • En pangfarvet badehætte et must – den hjælper med at holde varmen, men vigtigst: Den gør dig synlig.

Ugens cykeltræning

Vi har i flere sæsoner kørt spinning med ATK (Amager Triatlon Klub). I denne uge tager vi samarbejdet på landevejen!

ATK står for onsdagstræningen – vi begynder som altid kl. 17:30, men mødestedet er ved den røde port ved indgangen til Naturcenter Amager (samme sted, som vores søndagstræning begynder). Vær opmærksom på, at vi altså begynder træningen fra et andet sted end vi plejer om onsdagen!
 
KVIK TRI TEAM står for søndagsturen – der er afgang kl 8 som vanligt fra den røde port. Vi kører i roligt tempo til Lejre, hvor klubben giver en kop kaffe hos bageren, inden vi triller hjem igen. Turen er cirka 120 km.

Vi håber at se så mange medlemmer som muligt!