Nye medlemmer og nye muligheder

I januar har klubben optaget en række nye medlemmer, der blev budt velkommen på en god og hyggelig klubaften torsdag den 30. januar. Igen i marts vil der blive åbnet for flere medlemmer. Tag godt imod de nye klubkammerater.

Nogle af de allerede kendte ansigter i klubben – Rasmus Fitzner og Michelle Sandberg – tilbyder nu klubbens medlemmer vurdering af idrætsskader og genoptræning samt massage til særlig klubpris.
» Læs mere om om deres tilbud her (kræver login)

Torsdagsløbetræningen for februar og marts er kommet i kalenderen, hvor du også kan tilmelde dig spinning og cykling, der kører derud af. Husk, at svømning er aflyst i vinterferien fra 10. til 16. februar. Husk, at februar er den sidste vintermåned – og den er kort. Fra nu bliver det kun sjovere at træne udendørs. Så forhåbentligt ses vi snart til en fællestræning?

Træningslejre
Klubben holder i uge 19 (mandag den 5. maj til mandag den 12. maj) træningslejr på Mallorca – samme uge som Ironman 70.3 stævnet finder sted på øen. Klubturen har længe været udsolgt, men det er fortsat muligt at få værelser på det hotel, vi bor på. Du kan derfor deltage på træningslejren, hvis du selv står for transport og hotel. Kontakt formand Brian Sigsgaard på formand@kvik-tri.dk for mere information.

Tilmeldingen til træningslejren på Bornholm fra fredag den 30. maj til søndag den 1. juni er åben.

Psssst. Har du fortalt dine venner, kolleger og tri-bekendtskaber om vores forårsduatlon lørdag den 26. april? Stævnet er åbent for alle og er en oplagt chance for både begyndere og erfarne for at komme en tur i skoven og få testet formen. Så del budskabet (og gerne linket til eventen ).
Som medlem af KVIK TRI TEAM deltager du gratis.