Nye medlemmer budt velkommen til efterårets første klubaften

Cirka 30 medlemmer – nye som gamle – var mødt op til klubaften i Klubhuset på Røllikevej torsdag den 29. august.

Temaet var introduktion til nye medlemmer – og bestyrelsen havde meget på hjerte.

Kasserer Lars Frøkjær Hansen gav en grundig introduktion til klubben og sporten, hvor der blev talt om alt fra klikpedaler til licens.

Formand Brian Sigsgaard løftede sløret for, at der er indgået en ny sponsoraftale med Endurance sport, som fremover vil være leverandør af klubtøj af mærket Fusion. Detaljer om klubtøj, tryk på tøjet og medlemsfordele ved samarbejdet vil blive meldt ud, når alle detaljer i aftalen er faldet endeligt på plads i løbet af de kommende uger.

Triatlontræner Sofie Andersen fortalte, at hun har arbejdet på nogle generelle træningsprogrammer til tre forskellige distancer, som medlemmerne kan bruge til at strukturere deres træning ud fra. De kommer snarest på hjemmesiden.

Husk næste klubaften torsdag den 26. september, hvor der vil fokus på cykeltræning, vinterens spinningtræning og ikke mindst cyklen selv. Du finder allerede nu aftenen i kalenderen – tilmeldingen er åben.

Der er i øvrigt netop indmeldt 22 nye duatlonmedlemmer, som vi glæder os til at se til løbe- og cykeltræningen. Tag god imod dem!