Ny holdinddeling til svømning – vigtig info til dig, der ikke har svømmet 1000 m test!

Hvis du har taget 1000 meter testen i uge 39-41, så har du forhåbentlig modtaget en mail med information om, hvilket hold du skal svømme på fra onsdag den 22. oktober. Har du IKKE taget testen, så skal du svømme på tirsdags/torsdagsholdet, hvor du vil få mulighed for at tage testen fra tirsdag den 28.oktober til og med torsdag den 6. november.

Tager du ikke testen, vil du automatisk blive overført til et duatlonmedlemsskab – det betyder, at du ikke længere kan deltage i klubbens svømmetræning og får nedsat kontingent. Det giver til gengæld plads til, at de duatleter, der ønsker at deltage i svømningen kan få et triatlonmedlemsskab.

Hvad?!
Der kan være gode grunde til, at du ikke får svømmet testen fx skader eller rejser. Så skriv til kontakt@kvik-tri.dk, så finder vi også ud af det.

Du skal naturligvis også kontakte os på samme email-adresse, hvis du har taget testen, men ikke modtaget information om, hvilket hold du skal svømme på.

Svømmetræningen i efteråret
Katrine, Patrick og Benjamin har lavet programmer for den kommende periode. Her vil blandt andet være fokus på at forebygge skader, så alle svømmere bedes anskaffe sig en træningselastik, som kan købes i klubhuset på Røllikevej 4/Kastrup Svømmehal.
Samtidig beder de om, at ingen svømmer med store håndplader – kun de små fingerpaddles.

Hvis man ejer en centersnorkel må man meget gerne tage den med. Den vil være nyttig den næste periode, men det er ikke et must.

» Se svømmeprogrammer for den kommende periode (kræver login)