KVIK TRI TEAM flot repræsenteret ved DM i sprint

16 KVIK TRI TEAM medlemmer løb over målstregen, da der søndag den 2. juni blev afholdt DM i Sprint (750 m svømning – 23,2 km cykling – 5 km løb) ved Ganløse i Nordsjælland.

Svømningen fandt sted i Bastrup Sø, hvor temperaturen blev målt til hele 20,6 grader – dermed var der forbud mod brug af våddragter for eliten, mens age group atleterne havde frit valg mellem våddragt eller ikke-våddragt. Alle KVIK TRI TEAMs deltagere stillede op i age group – og våddragt!

Cyklingen foregik over to runder på ruten Tyren – og modvinden drillede lidt, men det var også største problem for KVIK TRI TEAM, der blev forskånet for styrt og punkteringer.

Løbet består også af to runder på løberute. KVIK TRI TEAMs superløber Søren Andersen var på løbet lige i hælene på Søren Jørgensen, der med et fantastisk løb på anden runde dog formåede at holde Søren Andersen bag sig. Alligevel var det Søren Andersen, der modtog en bronzemedalje og måtte en tur på sejrsskamlen i aldersgruppen 40-44 år. Stævnet afvikles nemlig som enkeltstart og Søren Andersen var startet 10 minutter efter Søren Jørgensen.

Det var andet år i træk, at Søren Andersen fik bronze ved DM i sprint. Superflot!

Trods gråvejr og kølig vind havde flere KVIK TRI TEAM medlemmer, der ikke deltog i stævnet, taget turen til Ganløse for at heppe og bidrage til den gode stemning. Det lykkedes til fulde. KVIK TRI TEAMs telt på stævnepladsen bar præg af store smil, højt humør og kanon klubånd.

» Der blev samlet point til KVIK TRI TEAMs klubmesterskab ved DM i sprint – stillingen opdateres løbende her

» Se samlet resultatliste fra stævnet

KVIK TRI TEAM resultater, DM i sprint, 2. juni 2013

KVIK TRI TEAM resultater, DM i sprint, 2. juni 2013. Klik på billedet for at se større version.