KVIK TRI TEAM deltager med stand på Trigasm

Lørdag den 18. og søndag den 19. januar er der Trigasm på Østerbro. KVIK TRI TEAM er til stede på messen med en stand – og vi har brug for medlemmer til at bemande den. Er det noget for dig? Du får gratis adgang til messen som tak for hjælpen.

Hvad er Trigasm?trigasm
Trigasm er to dage med fokus på trisporten. Der vil være foredrag og udstillinger weekenden igennem.

Begge aftener er der fællesmiddag (mod betaling – kræver tilmelding), og lørdag er også film  om aftenen.

» Læs hele programmet og se mere om tid og sted her

Hvordan kan du hjælpe KVIK TRI TEAM?
KVIK TRI TEAM viser selvfølgelig flaget på Trigasm – men det kræver folk at bemande en stand.

Vi har derfor brug for hjælpere, der kan og vil fortælle om klubben. Om du er nyt eller gammelt medlem er ikke afgørende.

Du skal ikke sælge noget – men kommer du til at nævne, at vi arrangerer en forårsduatlon, som vi gerne vil have en masse deltagere til, gør det ikke noget.

Det vigtigste er, at du synes det er sjovt at tale med en masse andre, der har samme interesse som dig.

Du får selvfølgelig mulighed for selv at opleve messen, når du ikke har standvagt. En vagt vil vare fire timer – that’s it. Du får som hjælper gratis adgang til messen den dag, du hjælper.

De, der har lyst til at hjælpe, kan kontakte Sofie Andersen via sms på 26585820. Har du lyst til at være med til at planlægge standens udformning, så er det søndag den 12. januar kl. 16 – mere information hos Sofie via sms’en.

Kommer du forbi messen bare for at kigge, så kom forbi vores stand og sig Hej. Og vis gerne klubfarverne, når du går rundt!

Shine in the Dark Run
Lørdag den 18. januar er der i forbindelse med Trigasm et socialt  Shine in the dark run, som er et 5 km løb. Her gælder det om at lyse op i den mørke tid og alle deltagere opfordres derfor til at bære selvlysende eller refleks tøj, så der bliver skabt lys i gaderne. Alle kan være med, da det handler om at have en sjov oplevelse, hvor der ikke er så meget fokus på tid, men mere om at nyde løbet og fællesskabet. Det hurtigste tempo vil være 5:30 min/km.

Pris: Gratis – alle er velkomne men tilmeld dig gerne

I øvrigt er cykeltræningen på søndag udvidet med et ekstra hold, der kører en kortere tur på 60-70 km. Læs mere og tilmeld dig