Kosten har stor betydning i forhold til menneskers præstationer. Både i træning og konkurrence gælder det om at have det rette energiniveau. Så hvornår får du nok kulhydrat? Protein? Hvad skal du spise, hvis du vil blive bedre til udholdenhed eller øge din muskelmasse?
Natasja Tingstedt ved noget om det hele og fortæller om det i KVIK TRI TEAM den 4. marts kl. 19.
Hendes udgangspunkt er, at vi har bedst af at spise så naturlig mad som muligt i stedet for for eksempel proteinbarer og andre produkter. Rigtig mad indeholder flere næringsstoffer end proteinbarer, og jo større krav vi stiller til vores fysiske formåen, jo større er kroppens behov for næringsstoffer som eksempelvis jern og B-vitaminer.
» Tilmeld dig kostforedraget her
Natasja Tingstedt er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring og er i øjeblikket ved at færdiggøre sin kandidatuddannelse i integrerede fødevarestudier.
Hun er desuden uddannet personlig træner samt pilatesinstruktør.