Klubtøj – første bestilling med deadline tirsdag den 28. oktober kl. 17

Der er deadline for første bestilling af nyt klubtøj tirsdag den 28. oktober kl. 17, og tøjet forventes klar til levering cirka 6 uger senere. Du kan nu finde information om, hvordan du bestiller KVIK TRI TEAMs nye klubtøj på hjemmesiden. Selve bestillingen kommer til at foregå via en ekstern hjemmeside.

Til at begynde med er der åbnet for bestilling af løbe- og cykeltøj, og der er lavet særlige pakker, hvor du kan købe flere stykker tøj med rabat. Du kan også købe diverse tilbehør. Der er endnu ikke mulighed for at bestille tritøj, da snittet fortsat er under tilretning for at opnå størst mulig komfort. Vi forventer, at der kan bestilles tritøj senest i februar, så det når at blive klar til sæson 2015.

» Sådan bestiller du klubtøj (kræver login)

Pt ligger der ikke billeder af tøjet med KVIK TRI TEAM-design, da dette er første bestilling – men du får naturligvis tøj i klubdesign og ikke som det fremstår på bestillingssiden. Efterhånden som vi får produceret de forskellige varer, vil der komme billeder på sitet – og det kræver blot tre bestillinger af en vare for at den bliver produceret.

På bestillingssiden ligger i øvrigt et skema, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse, hvis du ikke har fået prøvet tøjet.

Klubdragt2014