Klubmestre 2013 kåret – ny vandrepokal uddelt for første gang

Ekkoet runger muligvis stadig på Røllikevej efter det brag af en pokalfest, KVIK TRI TEAM lørdag holdt som afslutningen på sæson 2013.

Charlotte Hvid Olavsgaard   - klubmester 2013

Charlotte Hvid Olavsgaard – klubmester 2013

Sidste års vindere Danielle Hald og Søren Andersen måtte afgive vandrepokalerne og fik i stedet erindringsmedaljer om deres klubmesterskab 2012.

Klubmesterskabet blev i 2013 kørt efter nye regler, som betød at over 80 klubmedlemmer har fået point til klubmesterskabet i en lang række stævner. Formand Brian Sigsgaard takkede Danielle Hald mange gange for det kæmpe arbejde, hun har lagt i at opdatere stillingen og administrere pointene.

Vinderne af klubmesterskabet 2013 var suveræne – og fik udover deres navn på vandrepokalen også et gavekorttil klubbens sponsor Endurance Sport.

Klubmester 2013 – Damer
Charlotte Hvid Olavsgaard har ryddet bordet til alle klubbens interne stævner og vundet både Forårs- og Efterårsduatlon (lang distance), Pinsetri og Duatlon på Bornholm. Derudover debuterede hun på ½ ironman distancen til Øresund Triatlon i den flotte tid 5:24:50. Til KMD 4:18:4 blev det fredag til en flot andenplads i age group, ligesom det blev til en samlet andenplads til Charlotte ved Brøndy Kvindetri.

Søren Andersen - klubmester 2013

Søren Andersen – klubmester 2013

Klubmester 2013 – Herrer
Søren Andersen genvandt pokalen efter en sæson, der blandt andet bød på sejre i klubbens egne stævner, Forårsduatlon og Pinsetri, en bronzemedalje i sin age group ved DM i sprint, sat flotte age group placeringer til Øresund Triatlon og DM (begge ½ ironman distance) samt samlet sejr til KMD 4:18:4-stævnet om fredagen. Derudover blev Søren Andersen i år også dansk mester i duatlon.

Årets talent
Prisen gik til Rasmus Fitzner, der dermed blev første modtager af denne nyindstiftede pris i KVIK TRI TEAM. Rasmus Fitzner arbejder for at kvalificere sig til Hawaii 2014, og formand Brian Sigsgaard opfordrede i sin tale klubbens højlydte heppekor til at spare sammen til billetten til Hawaii, så Rasmus kan få fuld opbakning, når kvalifikationen forhåbentlig er i hus.

Rasmus Fitzner - årets talent i KVIK TRI TEAM 2013

Rasmus Fitzner – årets talent i KVIK TRI TEAM 2013

Årets flid
For sit arbejde med klubbens nye hjemmeside og hyppige deltagelse i fællestræningerne gik årets flidspokal til Malene Dissing.

Øvrige priser
Da den officielle pokaluddeling var overstået, havde festudvalget arrangeret en prisoverrækkelse til bemærkelsesværdige præstationer i sæsonen 2013 inden for kategorierne Årets Dehydrering, Årets Opkast og Årets Punktering.

» Se flere billeder fra Pokalfesten 2013

Stor tak til festudvalget for arbejdet med Pokalfesten 2013 – og Tommy Christiansen for at sponsorere fantastisk dessert fra Paradis Østerbro.