Klubaften 3. marts: Intro til nye medlemmer og præsentation af ny cheftræner

Torsdag den 3. marts er der atter klubaften – denne gang med et to-delt program. Først vil der være introduktion for nye medlemmer, og derefter er der mulighed for at møde vores nye cheftræner, Andreas Borch, der tiltræder 1. marts. Læs mere om Andreas nedenfor.

» Tilmeld dig klubaftenen den 3. marts her

Program for aftenen:

18:30-19:00   Intromøde for nye medlemmer – nye medlemmer får her mulighed for at hilse på bestyrelsen og høre mere om, hvad klubben tilbyder.

19:00-19:09   Pause

19:10-20:30   Vores nye cheftræner Andreas Borch  vil præsentere sig selv og komme med ideer for vores træning. Andreas vil også gerne høre ønsker fra medlemmerne.

Hilsen fra Andreas
“Hej alle sammen.

Jeg startede med triatlon i 1995 i Svendborg, og jeg har siden 2006 været aktiv som triatlontræner for atleter på alle niveauer. Gennem min tid som aktiv triatlet har jeg blandt andet været på landsholdet som OL aspirant. Efter min tid på landsholdet, har jeg haft fokus på halv og hel jernmandsdistancen, hvor jeg har opnået topplaceringer nationalt og internationalt. Jeg har altid været en del af en klub og brugt denne i min daglige træning. Alt hvad jeg har skrabet sammen af erfaringer, bruger jeg i mit virke som træner i dagligdagen, og jeg vil ligeledes bruge det til at skabe et endnu bedre træningsmiljø og sammenhold i jeres klub.

Jeg glæder mig til at komme i gang med mit arbejde som cheftræner i KVIK TRI TEAM, og jeg glæder mig til at lære jer alle at kende.

De bedste hilsner
Andreas”

» Husk også klubaften den 10. marts, hvor vi sætter fokus på cyklen