Klar til nyt år – læs bl.a. om regler for klubmesterskabet 2014

Jul og nytår står for døren – det betyder blandt andet, at du skal holde øje med kalenderen, hvor du kan se, hvilken træning der er aflyst, og hvornår du kan komme til cykling og spinning med klubkammeraterne hen over jul og nytår.

Svømning er aflyst frem til den 6. januar, hvor Aninia og de andre trænere igen står klar på kanten.

Løb med på årets sidste tur den 31. december
Der er sidste frist for tilmelding til klubbens sociale nytårsløb lørdag den 28. december – meld dig og familien til årets sidste løbetur. Der bliver både løbet 5 og 15 km den 31. december. Depoterne er velforsynede og tempoet så alle kan være med. Vi slutter af i klubhuset på Røllikevej, hvor vi ønsker hinanden godt nytår med bobler og kransekage.

Klubmesterskaberegler for 2014
Reglerne for klubmesterskabet 2014 er nu kommet på hjemmesiden – vær særligt opmærksom på, at du skal være opført på startlisten/resultatlisten med klubnavn (KVIK TRI TEAM), hvis du skal samle point i kampen om den prestigefyldte titel. Så husk at få skrevet klubnavn på, når du tilmelder dig stævner.

Husk også, at du skal være med i mindst et internt stævne for at kunne blive klubmester. Så du kan lige så godt melde dig til Forårsduatlon nu, så du er sikker på en plads…

Husk tilmelding til Forårsduatlon
… som noget nyt vil vores Forårsduatlon i 2014 være et åbent stævne – og der er kun plads til 150 deltagere. Indtil 1. januar er det kun medlemmer af KVIK TRI TEAM, der kan tilmelde. Derefter går invitationen ud til andre tri-klubber og interesserede. Så hvis du vil være helt sikker på en plads, så brug juledagene på at tilmelde dig. Så har du også noget at skrive i din nye tomme kalender.

 Og hav så en rigtig god jul og et godt nytår!